70% kierowców, nigdy nie powinno dostać prawa jazdy. Bo wsiadając do samochodu zachowują się na drodze jakby dostali obłędu i uczestniczyli w wielkim wyścigu.
Proszę osobę poszkodowaną w wypadku lub jej rodzinę o kontakt, przekażę przydatne informacje, Dominik tel. 664 694 990
Ja osobiście, kilka razy w tym miejscu, bym była potrącona przez samochód, mimo dokładnego rozeznania, czy mogę przejść i już będąc na pasach jakiś dziadek, co wyjeżdżał spod biedry, w dodatku skąd nie można wyjeżdżać, by we mnie wjechał i jeszcze się zbulwersował. Wczoraj np. kobitka jechała po 22.00 bez włączonych świateł i gadająca przez telefon i akurat z na przeciwka jechała policja i co? Ano nic pojechała sobie dalej. Nie mówiąc o kierowcy MZK-i , który notorycznie jeździ na zielonym dla pieszych i nawet nie zwalnia, gdy pieszy na nich jest. I to już kilka razy była taka sytuacja i nie tylko ja miałam taką sytuację, bo kilka osób też się czy tym zetknęło. To jakiś kierowca pirat, co po 22.00 ma wywalone na światła i pieszych.
gdzie na epiotrkow artykuł o gościu co wykrzykiwał coś o allahu i powineła go policja??
~C+e (Gość),~kierowca 60+ (Gość)
Pytanko dla znawców:
Ulica z kilkoma pasami ruchu 3, 4 lub więcej, Pieszy wchodzi na przejście np. z lewej strony a ty zatrzymałeś się na skrajnym prawym pasie ruchu. Czy musisz czekac aż pieszy przedefiluje przd tobą, czy możesz spokojnie przejechać przez to przejście zanim on do ciebie dotrze i czy jest to jednak wymuszenie pierwszeństwa czy nie?"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!