Dlaczego nic nie robicie Gospodarze Miasta???,potraficie tylko siedzieć w swoich gabinecikach,a weźcie się za łopatki do odśnieżania i na ulicę do pracy.
Od Srocka do Czarnocina i dalej na Brójce drogi lokalne nieodśnieżone. Dziś 2014-01-29 o 7 rano za Czarnocinem 1 km droga była nieprzejezdna (zaspa). Czy tam nikt nie odśnieża!!!
Była Roka, było ok., ale Maćkowiak się nie podobał i teraz mamy to co mamy, może referendum?
w dniu 23.01.2013 r. skierowałem do Prezydenta poniższy wniosek:
Na osiedlu przy ulicy Poprzecznej znajduje się droga, którą prowadzi dojazd do Powiatowego Urzędu Pracy, Przedszkola Samorządowego nr 7 i bloków. Wjazd i wyjazd na tą drogę jest usytuowany przy ulicy Dmowskiego obok wieżowca i zespołu sklepów oraz zakładów usługowych. Do niedawna droga ta nosiła nazwę ulicy Wierzbowej co potwierdzają plany miasta.
W dniu 30.10.2013 roku Rada Miasta podjęła uchwałę nr XXXVII/697/13 o likwidacji nazw nieistniejących ulic i tym samym została zniesiona nazwa tej drogi.
W związku z powyższym powstają wątpliwości kto ma się zajmować zimowym utrzymaniem tej drogi a z nadejściem wiosny stan nawierzchni wymagał będzie napraw cząstkowych a nawet remontu i wzorem minionego roku położenie nakładki asfaltowej.
W związku z powyższym wnoszę o poczynienie stosownych ustaleń i uzgodnień celem objęcia tej drogi właściwym nadzorem.
A w gm Sulejów pługi jeżdżą a nie odśnieżają (mają lemiesze za wysoko podniesione). To lepiej niech wcale nie jeżdżą i nie marnują paliwa za publiczne pieniądze. Drogi gminne są jednak lepiej piachem posypane od powiatówek
Witam , wdniu wczorajszym byłem stolicy ulice super chodniki odśnieżone wracam do Piotrkowa tragedia dosłownie inny świat ,dzisiaj byłem w łodzi to samo służby pracują w pocie czoła a Piotrków tragedia .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!