Fajnie to jest wokół"Kwadratu"... wszystkie samochody mimo minimalnej prędkosci jadą niekoniecznie tam gdzie miały zamiar, przejść się nie da bo czysty lód i odwieczny problem kto ma o ten teren zadbać miasto czy spółdzielnia
... dobrze, że to nie chamidła, durnie albo debile, nie ?
Drogi w Piotrkowie nie są odśnieżane, co przecież widać - i nie zmienią tego komentarze ~Myślącego (chyba inaczej)czy innych. Widać. że propaganda sukcesu przy tym co dzieje się teraz, to drobny pikuś.
Tylko na Łódzkiej jeżdżą po 2 pługi i piaskarki bo tam prezydent mieszka, a Topolowa cała w śniegu i błocie po śniegowym.
Dziś jeździ się masakrycznie!!! Pogoda jest genialna...ciasno, ślisko,
Zadzwoniłem do Straży miejskiej i proszę o odśnieżenie ulicy bo jeszcze nie widziała odśnieżania . NO I CO PANIE CHOJNIAK na opier... przejechała koparko ładowarka -śmigła jak złoto - kłamcy !!!!
Narzekacie ,ze tak xle w Piotrkowie jest ,jeździlem po ulicach dzisiaj ,nie jest najgorzej .Za to zapraszam do gminy Wolbórz ,dopiero co wrocile jeżdżąc w Wolborzu jak i lokalnych drogach jest masakra ,lodowisko i zawiewający snieg z pól,samochody wypadaja z drogi a na nogach sie nie ustoi .Wjechałem o 15 w teren gminy Moszczenica ,jest rewelacyjnie ,mimo sniegu na drodze da sie jechać a tam gdzie lod solą posypane jest .Można ? ,wszystko zalezy od gospodarza .Wolbórz od kiedy miastem jest to zrobiło sie dziadostwo ,że szkoda słów,widocznie na premie dla siebie oszczędzają.
Dzisiaj byłem w Bełchatowie, Kleszczowie, Kamińsku i okolicznych wioskach na tej trasie, taka praca, wszystko odśnieżone jeździ się aż miło. Wracam do Piotrkowa a tu jeden wielki cyrk ,ledwo się jedzie. Ciekawe czyj to pomysł Chojniaka czy Byczyńskiego aby zaoszczędzić na odśnieżaniu, bo pomysły to Oni mają oj mają.
A co Ty możesz wiedzieć pisowski pionku. Komentarze są po to żeby wyrazić swoją opinię. Tak samo jak głosy wyborcze, żeby wyrazić poparcie dla ugrupowania, którego program jest dla danej osoby przystępny. Ale i tak wszystko sprowadza się do jednego - narzekać to Wy umiecie i nic innego. Ja od kilku lat mieszkam w Danii i tam ludzie NIE NARZEKAJĄ! Wysokie progi podatkowe? Oczywiście, ale za to socjal jest dobry. Nie ma pracy? Jest, tylko szukać trzeba. I tak dalej, i tak dalej... A w Polsce to tylko na L4 byście siedzieli lub na innego rodzaju zasiłkach. A później lament i płacz, że dziura budżetowa, lub drogi nieposypane.
Wy myślicie, że Tusk z Kaczyńskim i Chojniakiem wyjdą na ulicę z łopatami do śniegu? Wyjdą, tak samo jak i Wy robicie coś "ponad" - 8 godzin i do domu. A i jeszcze coś żeby ukraść z firmy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!