Domy handlowe rosna jak na drozdzach.Czy kolejny jest potrzebny?Nie...bo jest ich pod dostatkiem i w kazdym z nich jest ten sam towar.A co maja powiedziec kierowcy?Gdzie maja parkowac?Jesli to bedzie np. niepelnosprawny kierowca,to on ma zaparkowac samochod 500 metrow dalej zeby potem sie cofnac tam gdzie zamieza sie dostac?Troche to glupio brzmi,prawda?Najlepiej postawic kolejna bude handlowa i pozbawic kierowcow naszego miasta i nie tylko,parkingu.Nie lepiej jest odnowic,poszezyc ten parking niz dawac zezwolenie na postawienie kolejnej budy handlowej?Mam tylko nadzieje ze ten parking tam zostanie i nie powstanie kolejny budynek handlowy.
jeszcze troszkę i rowery zrobią furorę w naszej mieścinie ...można je parkowac w najszczuplejszej szczelinie bo żeby załatwic sprawy gdzieś tam w centrum zaparkowac auto trzeba najlepiej za miastem ...
Nic nie dzieje sie bez przyczyny. Parking "Starowka" (ten przy Kopernika) powstal nie jako dodatkowy tylko wlasnie po to, zeby zastapic parking przy Narutowicza, chwila moment i radni dojda do wniosku, ze nalezy rozszerzyc strefe platnego parkowania aby zwiekszyla sie tam rotacja samochodow na tym parkingu i tak drodzy czytelnicy parking bedzie platny. A nam przybedzie kolejny budynek w miescie pana W. Czy mam racje czas pokaze.
nie umiecie czytać czy nie rozumiecie?
nikt nie likwiduje żadnego parkingu. po prostu parking zamiast po południowej stronie Narutowicza, będzie po północnej przy amfiteatrze.
JESLI DOJDZIE DO TAKIEJ ZAMIANY I POŁACZENIA DZIAŁEK PO DRUGIEJ STRONIE nARUTOWICZA, TO BEDZIE TO SUPER DOBRZE DLA TEGO REGIONU MIASTA.Myslę,że Rada Miasta wykaże sie tutaj mądrościa i zgodzi sie na dokonanie takiej zamiany.Lokalizacja parkingu k/amfiteatru jest super rozwiązaniem i tak należy zrobić.Trzeba pogratulować Piotrkowskiemu Przedsiębiorcy BARDZO DOBREGO POMYSŁU. Popieram stanowisko autora pt. bez tajemnic
dlaczego jest takim super rozwiązaniem? Skad sąsiad ma takie wiadomości. Moze sasiad poda wielkośc dzaiłki inwestora i działki która jest obecnym parkingiem miasta.
Przecież biedronka jest 50 metrów dalej !!
jest taka fajna strona:
http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/
wg. niej parking ma 14.7ar a działka o którą chyba chodzi 12,3ar
a jestem ciekaw o którego pana W chodzi. Bo ja znam 2, i jeśli wchodzą w grę takie gierki, zamiany, kombinację to chyba wiem już o kim mowa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!