Polacy i cała Europa muszą stanąć przeciwko skrajnej i nazistowskiej partii AFD. 23 lutego w Niemczech są wybory i może wygrać je AFD. Ta partia sugeruje powrót do zasad obecnych w ustawach norymberskich co do imigracji. Polacy nie będą inaczej traktowani niż Syryjczycy czy Afgańczycy. Dla AFD jesteśmy takim samym bydłem i tak samo deportują 3 miliony naszych rodaków tam mieszkających (będą też odbierać obywatelstwa osobom pochodzenia nie-niemieckiego). Ci ludzie chcą wyjścia z NATO i UE, bez portu w Hamburgu i bazy Rammstein NATO traci niemal całe możliwości logistyczne na naszym kierunku. A co do Polski to nie trzeba tłumaczyć jakim zagrożeniem dla Polski jest AFD - chcą zabrać nam Ziemie Odzyskane, które dla nich to Niemcy Wschodzie. Całe lubuskie, zachodniopomorskie, większość pomorskiego, Dolny Śląsk, opolskie i Mazury mielibyśmy oddać Niemcom. Chcą rehabilitacji Wermachtu i SS, a polskie podziemie w czasie 2WŚ nazywają t.rrorystami. Z takimi "ludźmi" w PE współpracuje PIS i Konfederacja. DLACZEGO PIS i Konfederacja chcą powrotu nazistów do władzy w Niemczech? Dlaczego ci niby patrioci popierają najbardziej antypolską partię, której rządy byłyby dla Polski powrotem do roku 1933. Kazdy Polak współpracujący z AFD to zdrajca. AFD to partia potomków morderców Polaków z którymi walczyli wszyscy polscy partyzanci - AK, AL i BCh.
Pomimo, że mój dziadek był w AK i także w 25 pp i wychowywałem się w kulcie walk partyzanckich to dziś mając odpowiedni wiek inaczej na to patrzę. AK wykonywała rozkazy Londynu i w ich interesie działała. Pomyślmy i oddajmy cześć ofiarom cywilnym, zwykłym ludziom, którzy zginęli z rąk Niemców w wyniku odwetu za działalność AK bo było ich wielokrotnie więcej niż tych którzy zginęli w ramach oddziałów zbrojnych. Przykład ofiar cywilnych w Powstaniu Warszawskim, czy pacyfikowanych całych wiosek. Nie zapominajmy o tych niewinnych ofiarach cywilnych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!