Współczuje Pracownikowi....chyba nie zachował limitów na kasie. GALANCIE Powodzenia
Ochrony brak? Kamer? Przycisku pod ladą który wysyła informacje służbą ochronnym? Mój wujek jest właścicielem banku w pewnym mieście i koszt takich zabezpieczeń nie przekracza 5 tysięcy złotych wyolbrzymiając już tą sumę. A teraz dobrze - stało się - gdzie portret pamięciowy i ton głosu? Czyżby to już kolejny znak, że zajmuje się tym Piotrkowska prokuratura? Która nie myśli? Może to prowokacja? Na miejscu Pań które były narażone na zagrożenie życia przez właściciela placówki, domagałbym się odszkodowania oraz zadośćuczynienia. Pozdro dla kumatych osób. "Gang Albanii - Napad na bank"
Gdzie monitoring? Gdzie ochrona? Pracownice nie miały cichego alarmu? Banki są takie bogate a oszczędzają na podstawowych zabezpieczeniach?
ja z natury trochę nerwowy jestem, muszę się pilnować, żeby mnie nie zaczęli podejrzewać.. :-)
"Jak poinformowała nas Ilona Sidorko (rzecznik Komendy)"
Jakiej komendy i dlaczego wielką literą?
"Wszyscy, którzy w tym czasie przechodzili w pobliżu miejsca zdarzenia i widzieli nerwowo zachowującego się mężczyznę, proszeni są o kontakt z piotrkowską policją."
A ci, co przejeżdżali nie są proszeni?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!