Widzę, że fotoreportera już na balangę z żarciem i wódeczką nie wpuszczono, to tych najciekawszych zdjęć nie zobaczymy.
Pierwsza rzecz - czy faktycznie są najwyższe standardy to się dopiero okaże. Druga rzecz - wnętrza imponujące, ale te twarze na zdjęciach... do nich raczej nie pasują... to tak, jakby do nowego domu zabrać stare meble (i to nie z braku pieniędzy).
samo życie
standardy potwierdzone , ludziska zadowolone więc co tu gadać. po prostu szczenna opada z wrażenia.
Czarni to mają dobrze.Ciekawe ile policzyli sobie za swój udział w tej imprezce :)))
a mnie to cieszy że coś się w naszym mieście zmienia. nie obchodzi mnie to czyja to zasługa tych z lewa czy tych z prawa. tak po prostu wolę mieć odnowione miasto niż zaniedbane.
[cytat="ares1"]Ciekawe ile policzyli sobie za swój udział w tej imprezce [/cytat a może za zwykłe "Bóg zapłać"
Wreszcie i administracja sie zmienia. U nas ISO i takowe standardy mamy od 10 lat. Wiec kepiej pozno niz wcale.
3mam Cię za słowo i w mojej rodzinie pogrzeb również odprawią za to samo!Zagwarantujesz?!Katabasa?!
Jaśnie Wielmożny Panie Starosto karoca pod pałac zajechała.
Foto na stroni:http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/bez-sciemniania-nie-cubale-nie-mazura,2197678,1,t,id,nk.html#skomentuj
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!