metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Al Bundy ~Al Bundy (Gość)04.02.2015 19:45

"lex-luger" napisał(a):
Jedź też do Afryki tam już na ciebie czekają z takim gadaniem raz dwa przerobią cię na durszlak. Zobaczysz jak wygląda demokracja w krajach Bantu.

Odnosiłem się do tekstu przytoczonego przez Piotrkowianina artykułu. To, że większość mieszkańców Afryki jest mentalnie mocno zacofana to dobrze wiem. Ale Afryka zawsze była w rozwoju kilka tysięcy lat za cywilizowanym światem (pomijam starożytny Egipt), więc to nie powinno tak bardzo dziwić. Dziwić powinno to, dlaczego Europa na własne życzenie się degraduje i uwstecznia.

Komentarz był edytowany przez autora: 04.02.2015 19:46

15

Epi ~Epi (Gość)04.02.2015 19:47

"ja" napisał(a):
Jerozolimskiej kilka kroków od Synagogi

"ja" napisał(a):
Tym bardziej więc nie pozwalajmy, żeby powstawały nowe "szpetoty", takie jak to złomowisko pojazdów przy Jerozolimskiej kilka kroków od Synagogi

W okolicach sYNAGOGI powinni zlikwidować ubikacje we wszystkich mieszkaniach, zakazać spożywania dań niekoszernych,tak ze 3 km wokół

15

poprostu ~poprostu (Gość)05.02.2015 21:39

w starych miastach starówka jest wizytówka miasta mieszkaja tam ludzie z klasa sa urzedy itd a u nas troche to inaczej wyglada

40

vvvvvvvvvvvvvvv ~vvvvvvvvvvvvvvv (Gość)06.02.2015 00:44

nie oszukujmy się na starówce i w jej okolicach melina, aż kwitnie. szczególnie w lato np. na placyku obok zamku młode gnojki z patologii wysiadują na ławeczkach i wszystkich przechodniów zaczepiają. i nic z tym nie zrobisz bo patole się najszybciej plenią niczym karaluchy. Albo pijaczki co sie zataczają pod nocnym przy Areszcie. Dawniej Milicja by się z nimi w parę minut rozprawiła: do suki i wywózka do lasu na Wierzeje, zanim taki delikwent by doszedł znów do swojego barłogu na Starowkę chociaż by wytrzeźwiał.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat