metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)15.12.2024 06:39

Dobrze że druga karetka i kolejne radiowozy wyhamowały

10

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)15.12.2024 06:39

Dobrze że druga karetka i kolejne radiowozy wyhamowały

30

Zalesicka street ~Zalesicka street (Gość)15.12.2024 07:41

Do tej pory była zawsze wina zwykłych kierowcow kierowców. Może po tym wypadku służby drogowe w końcu obudzą się i zobaczą, że zima nie musi być śnieżna, żeby była niebezpieczna. Wiadukty, mosty i drogi przy łąkach i przy lasach, powinny być regularnie posypywane.

60

Obserwator epi ~Obserwator epi (Gość)15.12.2024 07:42

Takie rzeczy tylko na terenach EPI ale z udziałem EP wy zawsze coś odwalicie drifterzy

32

Obserwator epi ~Obserwator epi (Gość)15.12.2024 07:43

ale z udziałem EP wy zawsze coś odwalicie drifterzy

31

Ot co ~Ot co (Gość)15.12.2024 07:48

Zamiast apelować, nie łatwiej posypać piaskiem. Tanio i skutecznie.

80

Miś ~Miś (Gość)15.12.2024 07:58

Ciekawe czy byli trzeźwi ????

31

Chadar ~Chadar (Gość)15.12.2024 07:59

Nigdy mandatu nie dosalem ale jak ogladam uwaga pirat albo inne tego typu programy to ... żesana za popisywanie się co to nie ja bo przeciez jestem policjatem. A jeździć to trzeba umieć a nie się mądrować jakim to jestem cudownym kierowca bo przecież jestem policjantem WRD. Mundur założą i myślą że już są Bogami Świata... a życie nawet w mundurze potwierdzenie zweryfikować. Panowie Panie w mundurkach ... jak kogoś zatrzymacie to poprostu podejście normalne a nie madrowanie bo i Wy popełniacie błędy.

100

Temida ~Temida (Gość)15.12.2024 08:05

Prosze przypilnować i dac info ile w jakich wysokościach zostaly wystawione mandaty.

100

Z Piotrkowa ~Z Piotrkowa (Gość)15.12.2024 08:30

Jechałem tamtędy chwilkę wcześniej. Na wiadukcie droga czarna i szklanka. Panowie ze służb, mam nadzieję, że nikomu nic się poważnego nie stało. Wypadki się zdarzają. Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą... . Jeśli ktoś pracuje na drogach, to co jakiś czas zdarza się wypadek. Tak już jest. Nie przejmujcie się cebulactwem w komentarzach, to mały procent społeczeństwa. Szybkiego powrotu do zdrowia!

83

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat