40 minut wcześniej jechałem z Woli do Piotrkowa, na wiadukcie auto po kolizji z barierkami... widocznie kierowca obijał się kilkukrotnie o barierki,ślisko jak na lodowisku.Jadąc w drodze powrotnej mijał mnie ten radiowóz, pomyślałem pewnie jedzie na wiadukt w siomkach do innej kolizji, i pomyślałem czy on wie jak ślisko jest na drodze, z prędkością ktora się poruszał pewnie nie był świadomy że w tym konkretnym miejscu jest tak ślisko, mam nadzieję, że wszyscy uczestnicy wrócą szybko do zdrowia.
Dlaczego nie ma informacji o stanie trzeźwości uczestników zdarzenia i o tym, kto został ukarany mandatem? I błędy w końcu poprawcie, bo aż w oczy kłują.
Tak dać się zaskoczyć,przecież to szkolny błąd odsłonięty wiadukt (czarny lód) na szkoleniu tego nie było?
Tak dać się zaskoczyć,przecież to szkolny błąd odsłonięty wiadukt (czarny lód) na szkoleniu tego nie było?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!