Płacę alimenty więc jestem porządnym obywatelem a teraz jeszcze jakieś mandaty wymyślają
Od jutra podobno będą pozwalać na spacer po lesie, chociaż jeszcze nie ukazała się zmiana rozporządzenia w tej sprawie. No i co? Mam po lesie spacerować, albo biegać w maseczce, żeby się udusić? To wolę siedzieć w domu BEZ MASECZKI! Niech sobie Pan Minister spaceruje po lesie w maseczce, żeby przypadkiem nie zarazić jakiegoś dzika, albo wiewiórki...
Noszę maseczkę ,bo tak trzeba,bo mogą mnie ukarać.
Jednak nerwy biorą górę, jak widzę straż miejską i policjantów w aucie (jadą podwójnie, jako obce osoby niezamieszkałe razem) z ...maseczką pod brodą,maseczką pod nosem albo bez maseczki . I tylko czekam na takie zdjęcia w internecie,bo też chętnie wykażę się postawą porządnego obywatela i zasilę kasę miasta odpowiednią kwotą z mandatu za odsłanianie nosa i ust.
Nie może być tak,że osoba prawa wymaga i karze ,a sama nie stosuje się do przepisów.
A może tak parę ZDJĘĆ z takich pojazdów opublikować i wtedy będzie sprawiedliwe wymaganie zasłaniania ust i nosa,zwłaszcza kiedy idą coraz cieplejsze dni.
No chyba,że panowie w tych pojazdach razem jeżdżą i razem mieszkają,co zwalnia z maseczek w aucie.
te maseczki beda obowiazkowe dopuki brat pana ministra co ma hurtownie farmacetyczna nie sprzeda tych kture sprowadzil prosze sobie poczytac artykuly o kogo hodzi
Kiedy przestaniecie ogłupiać społeczeństwo ,?
Na świecie trąbią jaka jest prawda , a w Polsce zacofańcy nie mogą oderwać się od przekazu telewizyjnego
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!