I tak powinni robić dawać tym ludzia którzy nie mają maseczki bo w tych czasach jest naprawdę ciężko liczy się każdy grosz nie dawać mandaty bez żadnej postawy tylko maseczki aby było w miarę lepiej
Zgodzę się z przedmówcami ja też mam gdzieś ich zakazy nie będę zakładał żadnych masek niech sobie liliput z nowogrodzkiej że swoją świtą nosi i basta
Poczekajcie trochę, to nawet każą nam siedzieć w domu i spać w maseczkach! Wynajdą sposoby inwigilacji i nawet, jak ktoś siedząc sam w domu zdejmie maseczke, to pójdzie do kryminału, do jednej celi z grypsującymi recydywistami!
No, jak ważne jest noszenie maseczki? Bardzo ważne, bo chroni nas przed dostaniem mandatu. I na tym koniec tej ważności.
I śmiać mi się chce jak stoją ludzie pod sklepem,czekają na swoją kolej wejścia! Rękawiczki,maseczka i fajka! Tragedia.A poźniej wchodzi do sklepu w tych samych rękawiczkach,dotyka jak zawsze wszystko.To taki nasz mały cyrk z absurdami!
to noszenie maseczek że od teraz, to jest największy dowód że ten cały cyrk z epidemią to największa operacja psychologiczna świata...to jest po prostu taki dowcip że nie wiem czy się śmiać z..braku myślenia ludzi, czy płakać nad tym
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!