metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pracownik referatu-bez porannej kawy ~pracownik referatu-bez porannej kawy (Gość)01.05.2014 09:48

Moze gdyby naczelnik a.sz. ne chodzil na kawe do biura wydawania dowodow rej. Miallby wiecej czasu i nie pier....l ze To musi troche potrwac

51

wiekszy spryciarz ~wiekszy spryciarz (Gość)01.05.2014 09:56

Ale skoro jest nr. Rej. To jest sprawca. Kto zna kogos w urzedzie to na telefon nawet sprawdzi dane adres itp PACJENTA. I wtedy juz mozna DUZO...

23

mirrol ~mirrol (Gość)01.05.2014 10:05

Może jestem dziwny ale...poza tym, ze gość złamał przepisy to przynajmniej praktycznie nie spowodował żadnego zagrożenia. A panu nagrywającemu ambicja się włączyła bo też się szykowął do wyprzedzania . Wolę jak ktos tak wyprzedza niż jak łąduje mi się na trzeciego przy przerywanej.

38

zrozpaczony ~zrozpaczony (Gość)01.05.2014 10:32

Jak zabije twoje dziecko, to przestaniesz mówić o kimś kto pokazał wykroczenia konfident albo donosiciel. Człowieku, żyjesz jeszcze czasami komuny, a nawet okupacji. Szkoda, że nie wiesz, że w cywilizowanych krajach takie zachowanie jest normalne, a my bronimy przestępcy, za to linczujemy właściwe zachowanie społecznie.

72

rhett ~rhett (Gość)01.05.2014 11:38

"wiekszy-spryciarz-" napisał(a):

I to na pewno będzie super w zgodzie z przepisami...no pogratulować. od ustalania danych nie są znajomi królika...

50

molooo ~molooo (Gość)01.05.2014 12:04

"asd" napisał(a):
Co to jest podwójna ciągła? Czy ma znaczenie że wyprzedzam na pojedyńczej ciągłej czy na podwójnej? Nie, łamię zakaz.

Ma znaczenie i to olbrzymie.
Podwójna rozdziela pasy ruchu w przeciwny kierunku, pojedyncza rozdziela pasy ruchu w tym samym kierunku.

40

Piotrkowianin od urodzenia ~Piotrkowianin od urodzenia (Gość)01.05.2014 12:21

"zrozpaczony" napisał(a):

Jak zabije twoje dziecko, to przestaniesz mówić o kimś kto pokazał wykroczenia konfident albo donosiciel. Człowieku, żyjesz jeszcze czasami komuny, a nawet okupacji. Szkoda, że nie wiesz, że w cywilizowanych krajach takie zachowanie jest normalne, a my bronimy przestępcy, za to linczujemy właściwe zachowanie społecznie.
Popieram.

61

wiekszy spryciarz ~wiekszy spryciarz (Gość)01.05.2014 13:36

Do rhett........ chodzi mi ze takie ustalenie danych jest bardzo proste to tak jak moj czy twoj IP kompa dla chcacego nic trudnego ja sie smieje jak czytam komentarze a wiem kto to pisze

11

gimbaza ~gimbaza (Gość)01.05.2014 15:32

Pozdrawiamy KONFITURĘ.Miłego dnia...Ps nie każdy musi wiedzieć że se kupiłeś rejestrator...

29

PT ~PT (Gość)01.05.2014 17:30

Cytuję:
Naczelnik podkreśla jednak, że każdy, kto zgłosi się do Komendy z podobnym nagraniem musi uzbroić się w cierpliwość, ponieważ procedury „trochę trwają”.

Czy pan naczelnik może sprecyzować, ile to jest w/g niego „trochę trwają”?

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat