Moze gdyby naczelnik a.sz. ne chodzil na kawe do biura wydawania dowodow rej. Miallby wiecej czasu i nie pier....l ze To musi troche potrwac
Ale skoro jest nr. Rej. To jest sprawca. Kto zna kogos w urzedzie to na telefon nawet sprawdzi dane adres itp PACJENTA. I wtedy juz mozna DUZO...
Może jestem dziwny ale...poza tym, ze gość złamał przepisy to przynajmniej praktycznie nie spowodował żadnego zagrożenia. A panu nagrywającemu ambicja się włączyła bo też się szykowął do wyprzedzania . Wolę jak ktos tak wyprzedza niż jak łąduje mi się na trzeciego przy przerywanej.
Jak zabije twoje dziecko, to przestaniesz mówić o kimś kto pokazał wykroczenia konfident albo donosiciel. Człowieku, żyjesz jeszcze czasami komuny, a nawet okupacji. Szkoda, że nie wiesz, że w cywilizowanych krajach takie zachowanie jest normalne, a my bronimy przestępcy, za to linczujemy właściwe zachowanie społecznie.
I to na pewno będzie super w zgodzie z przepisami...no pogratulować. od ustalania danych nie są znajomi królika...
Ma znaczenie i to olbrzymie.
Podwójna rozdziela pasy ruchu w przeciwny kierunku, pojedyncza rozdziela pasy ruchu w tym samym kierunku.
Jak zabije twoje dziecko, to przestaniesz mówić o kimś kto pokazał wykroczenia konfident albo donosiciel. Człowieku, żyjesz jeszcze czasami komuny, a nawet okupacji. Szkoda, że nie wiesz, że w cywilizowanych krajach takie zachowanie jest normalne, a my bronimy przestępcy, za to linczujemy właściwe zachowanie społecznie.
Popieram.
Do rhett........ chodzi mi ze takie ustalenie danych jest bardzo proste to tak jak moj czy twoj IP kompa dla chcacego nic trudnego ja sie smieje jak czytam komentarze a wiem kto to pisze
Pozdrawiamy KONFITURĘ.Miłego dnia...Ps nie każdy musi wiedzieć że se kupiłeś rejestrator...
Czy pan naczelnik może sprecyzować, ile to jest w/g niego „trochę trwają”?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!