Może z Domarackiego lepszy jednak poseł będzie niż z tych Ostrowskich. A jeździ się jak w bajce, aż uwierzyć trudno, że to JUŻ.
Oj naprawde wiekopomna ta chwila!!! Strasznie odbiło się to na mojej psychice i pozdrawiam tych wszystkich którzy codziennie zmuszeni byli pokonywać ten odcinek, to była katorga!! I jak ja teraz zajmę te dodatkowe godziny wolnego czasu??:))) Wczesniej w domu, wczesniej w pracy....
No właśnie - dzięki Ci luzik za trafną uwagę.
I trafne określenie, bo "książęta" jak ulał pasuje do nich pasuje.
poseł Ostrowski już zasłynął w sejmie i wstydzę się za to, że ktokolwiek na niego głosuję. Więcej tutaj:
http://niepoprawni.pl/blog/287/komu-nie-w-smak-zolnierze-wykleci
do "do zxc" HAHAHA tyle Ci powiem. Skoro tak nie mogą zlekceważyć, to co się stało z listem w sprawie budowy kościoła? Hehehe "Posły" listy piszą. Ludzie zejdźcie z drogi bo listonosz jedzie. Amen.
Cieszę się że most już oddano do użytku tylko nie jestem pewien czy mi się on jako taki podoba. Od samego skrzyżowania idzie już ostro pod górę i jest bardzo wysoki. Można bylo dużo łagodniejszy podjazd zrobić. Z mieszkańcami nikt projektu oczywiście nie konsultował i nikt projektu nawet nie widział.
oj tam wysoki :D ważne że otwarty. i nie jest aż taki wąski. Dobry jest i git.
Można się było tego spodziewać...
W pewnym sensie sam odpowiedziałeś sobie na własne wątpliwości ; gdyby projekt ten miano konsultować z mieszkańcami, most by NIGDY nie powstał,zawsze komuś by się tak nie podobał,że by zawzięcie protestował...
A tak w ogóle rozejrzałeś się w ukształtowaniu tamtejszego terenu,ale tak w promieniu ok. 500-800 metrów? Widzę,że nie bardzo.
Aby właśnie złagodzić zakręty i różnice terenu most z otoczeniem tak właśnie musi wyglądać.
Zrobili to mądrzy ludzie,którzy się tego wcześniej długo uczyli.
Narzekać bez pojęcia o sednie sprawy potrafi każdy głupi... Niestety...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!