Proponuję zapłacić za mieszkanie 300 tysięcy to się będzie wymagać cudów.
Zamknąć na amen - wtedy będą mieć miejsca parkingowe.
PS. i miejsce na kupkę pieska też.
Skoro powiedziała że zrobią do końca roku to zrobią.Chciało sie miasta to teraz nie płakać.
Ciekaw jestem jaki koszt by był otwierania bramy z każdego domofonu hahaha mieszkam na osiedlu developerskim zapłaciłem mnóstwo pieniędzy i tak jak wszędzie domofonem można otworzyć klatkę A nie brane wjazdową. Jaka Pani która pisała ten komentarz ma nieźle wymagania.
Oczywiście w/g TBS to wina lokatorów. Bramy otwierają ciągle co to za fanaberie? Nie mogą parkować na zewnątrz. W ogóle to zaspawać i nie będzie problemu.
Jeżeli jest to problem siłowników to je wymienić.Ciekawe skąd je będą sprowadzać , może z księżyca , skoro będzie to trwało aż dwa miesiące.
przyczyna to TBS i jego funkcjonwanie, tylko płacic i nie wymagać, kase taka zdzieraja z nowszych bloków że masakra ... byłem uciekłem :)
Tam mieszka tzw wielkie państwo a z psami wychodzą za bramę żeby srały do tego nie sprzątają wielkie damy i hrabię wstyd
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!