metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)06.03.2020 16:39

Niech tez pieski wyprowadzają do ogrodzenia a nie spacerują ul Działkową ?Aleją psi kup i brudu? . Gdzie są odpowiednie władze.

41

gość ~gość (Gość)06.03.2020 10:41

TBS to niestety instytucja, która w żaden sposób nie działa tak jak powinna. Potrafią tylko wywieszac zakazy i ponaglenia. A od siebie zero. Osiedle przy ul. Modrzewskiego w stanie opłakanym. Zero jakichkolwiek remontów, odnowień. O stojakach na rowery już nie wspomnę. Wokół na osiedlu przy każdym z bloków stojaki, ławki, A tutaj kompletne zero. Tylko wystawiać informacje z podwyżkami potrafią. Totalna porażka.

143

gość ~gość (Gość)06.03.2020 18:24

Bramy są od tego żeby działały i tyle... Ze śmietnikami tak jest że co niektórzy zamiast iść do śmietnika na ulicy działkowej to psuje specjalnie czujniki od bramy bo za daleko im 4 litery ruszyć... Co do postów gości na temat psów i ich kup to jest coś takiego jak straż miejska wystarczy zadzwonić jak porozdają mandaty to się nauczy jeden z drugim...

41

gość ~gość (Gość)06.03.2020 19:24

Czynsze są bardzo wysokie to jest prawda.Moja siostra w Warszawie nie płaci tyle za mieszkanie co my w Piotrkowie.

40

gość ~gość (Gość)06.03.2020 23:18

Wkrótce nie będzie zamkniętych osiedli z bramami i furtkami więc dajcie sobie spokój z naprawą.

31

gość ~gość (Gość)06.03.2020 23:52

Sami znawcy ;-) Bramy nie działają bo napędy były wadliwie zainstalowane , to można sprawdzić, firma która wygrała przetarg dała za dampingową cenę najgorszy szajs, każdy element jest od czego innego, nawet piloty to chińskie zamienniki, większości naszych sąsiadów się już porozlatywały, firma Totman naciągnęła TBS na dużą kasę i wmówiła że są nieprawidłowo użytkowane . Oszulała nas wszystkich o to taką noeuczciwą firmę powinno się ścigać, pozdrawiam mieszkaniec osiedla

10

gość ~gość (Gość)06.03.2020 12:58

One działały te bramy, tylko jakiś obuz zepsuł.

120

gość ~gość (Gość)07.03.2020 06:08

Mieszkałem na tym pato osiedlu. Ludzie ewastuja te bloki.

50

gość ~gość (Gość)07.03.2020 08:18

Pani Prezes TBS nie pamięta ,że koszt bram i ogrodzenia został doliczony do czynszu i spłacany przez lokatorów.

60

bez sensu ~bez sensu (Gość)06.03.2020 11:06

Te bramy to jakaś porażka. Mieszkańcy chcieli ogrodzenie, zgodzili się na większy czynsz (żeby pokryć koszty montażu i użytkowania) - więc ponoszą koszty tego niedziałającego ogrodzenia. Poza tym kto montuje teraz ogrodzenia na osiedlach bez możliwości otworzenia ich domofonem bezpośrednio z mieszkania? Jak ktoś do mnie przyjeżdżał (rok temu, bo teraz ogrodzenie jest otwarte) to musiałem z kluczem biec żeby mu otworzyć bramę. Paranoja.

136

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat