to wszystko robi swojak który zna ludzi i ich sytuacje wiec czuje sie pewnie
Poważna sprawa. Coś mi się wydaje, że bez pomocy Rutkowskiego weki się nie znajdą.
ferajna z Łużyka lub z Blizina :)
mało kto wie że tam Car Rosji przesiedlił za czasów zaborów w te miejsce bandytów i złodziei .
Wójt najpierw się komisariatu pozbył(wiele osób wie dlaczego) a teraz robi wielkie wrażenie jak bardzo mu zależy na naszej Policji..dwulicus pospolitus
Wiecie na jaki użytek ten śmieszny artykuł- (komisariat) Pan Drozdek czuje słomę i wie że przegra dlatego takie śmieszne bajki- ciekawe kto to kupi "ciemny lud" !!!
masakra, kolejny mefedronowy rycerz. frajerstwa nie uznaje ale dla tego go wna nie mam litosci.
A ja powiem tyle ze jakby ludzie w domu mieli broń to taki koleś by się 10 razy zastanowił przed taką napaścią. A teraz wie że w nocy Policji w małych miasteczkach nie ma. Dlatego jest jak jest.
Nie mogą sobie poradzić z jakimś DUPKIEM?? Do Piotrkowa przyjeżdżają i cwaniakują ,a tam o jednego gościa i cała wieś się boi !!
Bogdanow Pawłów Parzniewice też się boją bo też dochodzi do włamań w ostatnim tygodniu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!