Brak Komisariatu we Woli Krzysztoporskiej jest zasługą naszego wójta. Policja chciała zostać ale warunki bytowe między innymi brak toalety oraz fatalny stan budynku nie pozwoliła na to. Funkcjonariusze prosili o remont ale wójt gminy się nie zgodził.
Dziękujemy Panie Wójcie.
Bogdanow Pawłów Parzniewice też się boją bo też dochodzi do włamań w ostatnim tygodniu
Nie mogą sobie poradzić z jakimś DUPKIEM?? Do Piotrkowa przyjeżdżają i cwaniakują ,a tam o jednego gościa i cała wieś się boi !!
A ja powiem tyle ze jakby ludzie w domu mieli broń to taki koleś by się 10 razy zastanowił przed taką napaścią. A teraz wie że w nocy Policji w małych miasteczkach nie ma. Dlatego jest jak jest.
masakra, kolejny mefedronowy rycerz. frajerstwa nie uznaje ale dla tego go wna nie mam litosci.
Wiecie na jaki użytek ten śmieszny artykuł- (komisariat) Pan Drozdek czuje słomę i wie że przegra dlatego takie śmieszne bajki- ciekawe kto to kupi "ciemny lud" !!!
Wójt najpierw się komisariatu pozbył(wiele osób wie dlaczego) a teraz robi wielkie wrażenie jak bardzo mu zależy na naszej Policji..dwulicus pospolitus
ferajna z Łużyka lub z Blizina :)
mało kto wie że tam Car Rosji przesiedlił za czasów zaborów w te miejsce bandytów i złodziei .
Poważna sprawa. Coś mi się wydaje, że bez pomocy Rutkowskiego weki się nie znajdą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!