Jakby ta biedna straż miała mało zdarzeń. Niektóre dziwne ,ale to już przekroczyło pewne granice wyobraźni. Ciekawe kto za te głupoty zapłaci....
Na granice wysłać a nie głupich zabaw się zachciewa .
Byłem świadkiem wypadku straż miało około 500 metrów przyjechali prawie po 40 minutach pierwszy na miejscu jest policjant w nieoznakowanym wozie tędy jechał akurat ustalił szczegóły ale jeśli straż w takim czasie przyjeżdża to do dupy z takim ratownictwem karetka w prostej linii z miasta miała ś km ale ciągnie się karetkę z odległej miejscowości jeszcze okrężną drogą wiedzą ,że tu jest przebudowa drogi.
Brak koordynacji nikt nic nie wie task wygląda obraz ratownictwa drogowego
Ja to się nie dziwię bo już Adam Hoffman latał do Brukseli samochodem
Ufff, całe szczęście, że to była zwykła osobówka, bo gdyby samolot zderzył się z transatlantykiem na Śrutowym Dołku, to mogłoby być dużo więcej ofiar... ;)
Jak mniemam, scenariusz ćwiczeń pisał jakiś profesjonalny scenarzysta od "Dlaczego ja?" i "Trudnych spraw"? ;)
Teraz mają w niedzielę prowadzić szkolenia na polnej w drewnianym kościele będą udawać że komuś cegłą na pecyne spadła
Jak niby może się samochód zderzyć z samolotem ? Bez sensu. Nie lepiej robić jakieś scenariusze ćwiczeń, ktore mają szansę być chociaż trochę bardziej prawdziwe?....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!