Zapraszam do wypełnienia testu wyborczego,który przedstawi wam który kandydat ma najbliższe wam poglądy:
http://www.test-wyborczy.pl/
Na hrabiego, którego pociąga za sznurki ten, co to się premierem rządu polskiego mieni, nie pójdę zagłosować z setek powodów.
Choćby z takiego jednego powodu, przez który to ten jeden powód rząd powinien podać się dymisji, a PO odejść w polityczny niebyt na zawsze:
http://wiadomosci.onet.pl/2186117,12,bruksela_sciga_polski_rzad_za_powodz_to_godne_pozalowania,item.html
Dzięki za informację, ale można było się już łatwo zorientować na kogo zagłosujesz, gdy umieściłeś prokorwinowski test wyborczy!
Cóż, dobrze główkujesz, bo ponad połowa propozycji Korwin-Mikkego, to naprawdę zdroworozsądkowe i godne uwagi postulaty, których próżno szukać u innych kandydatów.
Naród jednak nie przyswaja go za bardzo, między innymi za specyficzny sposób artykułowania myśli, no i z powodu tej wiecznej muchy pod szyją także.
I ja przywitam Moje Drugie Ja: Dzień dobry, Lolu :)
A jeżeli nawet nie wyschną, ta Odra i ta Wisła, to przecież i tak spłyną do Bałtyku, jak twierdzi hrabia, specjalista-potamolog. ŻENUJĄCO ŻENUJĄCA ŻENADA.
To ma być argument???:)
Zyje się raz. Kto chce zapiekłej, wściekłej nagonki na wszystko co się nawinie -niech głosuje na Kaczyńskiego, kto docenia profesjonalizm, zrównoważenie i szacunek okazywany ludziom - niech wybierze innego kandydata.
Nie, żaden argument. A na pewno nie dla mnie. Trochę jestem ponad to. Piszę, jak Korwin-Mikkego widzi tzw. Kowalski. Image Mikkego nie za bardzo ludziom przystaje do głoszonych przezeń treści. I tylko co któryś tam tzw. przeciętny Polak rozumie, o co Mikkemu chodzi. Wierz mi, na poczcie często ludzie proszą kogoś drugiego o pomoc w wypełnieniu druku przekazu czy przelewu. Bynajmniej nie przez brak okularów. Nie wiedzą, jak to zrobić. A jak mają wejść do pokoju w administracji domów, to się trzy razy zastanawiają.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!