Jak nie będzie taniej to piec wstawię i będzie taniej a że oponami będę palił
Nie ma to jak dobra propaganda.Co mi po fantastycznej cieplowni jak w ciagu miesiaca sa 3 awarie i mi wode wylaczaja?Mam w czterech literach taki interes.
Ok konkrety. Ile na tym miasto zaoszczędzi? Ile zaoszczędzą mieszkańcy na ogrzewaniu i energii?
Najbardziej ekologiczna najnowocześniejsza i przy okazji najdroższa dla mieszkańców. Jak można byc tak nieodpowiedzialnym. Jakoś warszawa potrafiła przerwać taką samą modernizację ciepłowni z uwagi na obecną sytuację ale nasze miasto emerytów i rencistów jest bogate
.. że będziemy mieć na gaz ogrzewanie. Zwłaszcza, że Morawiec zapowiedział koniec z importem taniego gazu z Rosji.
Żale proszę wylewać do Unii Europejskiej przecież to jej dyrektywy obligują miasta do działań proekologicznych.
"najbardziej ekologicznych oraz nowoczesnych ciepłowni w kraju" oraz najdroższe koszty które będą pokrywać najbiedniejsi mieszkańcy jednego z 3 najbiedniejszych miast w kraju. Monty Python by tego lepiej nie wymyślił :DDD
Czas na wyprowadzkę z bloku poza miasto. Dowalą takie ceny za ogrzewanie że się z rozumem nie połapiemy. Czy ktoś pytał mieszkańców czy chcą tej modernizacji i przejscia na gaz? Mnie nikt nie pytał.
Zobaczym czy będzie niszy rachunek bo pro ekologicznie to robią
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!