a miało być tak pięknie,zielona wyspa.
Następnym razem głosuj na lemingów i chłopów z PSL-u.
Jak nie wiadomo o co chodzi z zezwoleniami to należy szukać dojścia w Architekturze U.M. Tam wydają wszystkie zezwolenia nawet takie jak budowa ogrodzenia w krawędzi jezdni przy ul. Frycza-Modrzewskiego - Źródlana. A gdy dojdzie do katastrofy drogowej, Pan Architekt Miasta Janusz jakiś tam, powie; to nie ja ! !
Decyzje wydaje w imienia Prezydenta Miasta P.T.
i jak tu młodych zatrzymać w tym kraju? jeżeli nic im nie wolno...
Tak jest. Się odrolni i po sprawie. Pamiętamy, jak się to robi i ile to kosztuje.
"jeżeli działka jest przynależna do gospodarstwa rolnego, to można na niej budować" - czyli już wiadomo, że ustawę namaścił Pawlak i chłopaki z PSLu. Przy okazji zab;okował rozwój budownictwa w całym kraju. Głosujcie dalej na PSL to nic nie będzie można zrobić, jak się nie będzie będzie rolnikiem, albo w krusie.
Bardzo mądre słowa!!!
Ludzie trzeba zrobić porządny STRAJK w Sejmie bo te barany z tego cyrku naszego nas wykończą ,nic nie robią żeby ułatwić nam życia tylko sobie . TAK REPREZENTUJĄ POLSKE !!!
Dziś z żoną pełni zapału do budowy upragnionego domu byliśmy złożyć wniosek o Warunki Zabudowy.Pierwsze pytanie i uderzenie o beton:NIC TAM NIE POSTAWICIE!!! Działka po rodzicach przy starym domu a my nie możemy się tam budować.Wcześniej sprawdzałem jaki dom można tam budować(kąt nachylenia dachu itp)ale nigdzie nie znalazłem że ustawa się zmieniła z końcem maja.Nikt tego nie nagłaśniał,nie informował.ważniejsze w mediach były związki partnerskie, kibole,politycy a nie zwykły człowiek który chce mieszkać w swoim domu.Dlaczego pytam? Żal i rozpacz naprawdę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!