Impreza w Białej? W mateczniku radnego Ciapały? To chyba próba ratowania wizerunku burmistrza po ostatnich sprawach toczących się w prokuraturze.
http://www.epiotrkow.pl/news/W-Sulejowie-za-potrzeba-w-krzaki-,19544
Imprezę w Białej zaplanowano zanim ty i twoi ... przyjaciele polecieliście z pyskiem do prokuratora.
A w Białej ludzi do Ciapały i do Baryły przekonywać nie potrzeba. Tyle faktów.
Teraz możesz sobie poszczekać - tj. pokomentować.
bardzo dobra ksywa, która świadczy o tobie. Nerwy ci puściły czy co ? Czy to strach o żłób i koryto ? Jestem tylko obserwatorem gminnej rzeczywistości BARANI ŁBIE jak i wielu innych trzeźwo patrzących. A ci co poszli do prokuratury to chyba mieli podstawy skoro tam się udali. Opanuj emocje.
Udali się do prokuratury aby "zabłysnąć" w roku wyborczym, ponieważ bez takich działań nikt by o nich nie usłyszał. Prokuratura cały czas prowadzi postępowanie "w sprawie" a nie "przeciw" komuś więc chyba słabe były te podstawy....Ciekawe czy przeproszą jak prokuratura umorzy postępowanie? Czy dalej będą twierdzić, że mają racje?
Tak, bardzo dobra ksywa. Przynajmniej widać, że mam dystans do tego, co się dzieje wokół mnie, i o czym piszę. W sprawach sulejowskich emocje nie towarzyszą mi od prawie trzydzistu lat, bo wiem, że ktokolwiek będzie w Sulejowie rządził, to i tak bardziej niż na mieście, gminie i na mieszkańcach będzie zależało mu na prywacie i pielęgnowaniu własngo ego (wicie, rozumicie, jaki to jestem piękny ...).
No i wśród aktualnych przeciwników władz i donosicieli nie brakuje malwersantów, ludzi piorących brudne pieniądze, palących i sprzedających trawkę. O próżnych głuptakach nawet pisać szkoda.
A jak nie umorzy tylko postawi zarzuty to czy ktoś przeprosi mieszkańców ?
eche Chyba do ich pieniędzy i to tylko tych ludzi co mają dla siebie osobiste korzyści. Bo dla Białej Ciapała nie zrobił w tej kadencji nic. Nie spełnił żadnej z przedwyborczych obietnic. Nie ma m. in. boiska, ogrodzenia świetlicy ani samochodu gaśniczego co można by nim pożary gasić chociaż poszły na to w błoto spore pieniądze
[b]A jak bidulki mieli co zrobić jak oni całą kadencję spłacali poprzednie kredyty z poprzedniej kampanii wyborczej, aby teraz móc znowu podeprzeć się kredytem w banku na około 5 mln. No to jak?? No nie masz za grosz zrozumienia i tolerancji dla radnych. Przecież oni chcą dalej trwać na swoich pozycjach. Oczywiście dla naszego dobra.
Matecznik też Sarleja i obawa o nic nie robienie w sprawie odpadów.
Zrobili sobie kampanię wyborczą za pieniądze mieszkańców gminy. A może zamiast festynu ( ciekawe ile kosztował), może ufundować dzieciom z gminy wyjazd na wakacje?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!