metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~xyz ~~xyz (Gość)07.09.2014 22:06

"Gucio" napisał(a):
[b]A jak bidulki mieli co zrobić jak oni całą kadencję spłacali poprzednie kredyty z poprzedniej kampanii wyborczej, aby teraz móc znowu podeprzeć się kredytem w banku na około 5 mln. No to jak?? No nie masz za grosz zrozumienia i tolerancji dla radnych. Przecież oni chcą dalej trwać na swoich pozycjach. Oczywiście dla naszego dobra.

Musisz wygrać wybory i zrobić cokolwiek bez grosza kredytu. Tego Ci życzę. Jak Ci się to uda nauczysz inne gminy jak to się robi....

12

józek z koziej wólki ~józek z koziej wólki (Gość)07.09.2014 22:43

No, cóż nie dało się być na obu imprezach jednocześnie. Myślę, że Koła Gospodyń Wiejskich również jak to miało miejsce w Moszczenicy przygotowały świetne miejscowe przysmaki, a nalewki były wyborne.

00

Gucio ~Gucio (Gość)08.09.2014 06:52

"~xyz" napisał(a):
zrobić cokolwiek bez grosza kredytu.

A to już stara śpiewka, zdarta płyta. Kredyt, ale + środki zewnętrzne. A tych środków zewnętrznych przez 12 lat to w tej gminie tyle co kot napłakał. O przepraszam poza oczyszczalnią , która jest obecnie w prokuraturze.

"~xyz" napisał(a):
Musisz wygrać wybory

Nie wszyscy muszą być politykami. 12 lat temu głosowałem na obecnego, a teraz wiem, że to był błąd.

21

kargul ~kargul (Gość)09.09.2014 11:07

Czytelnik - czytaj Barani Zad dokucza i ubliża Baraniemu Łbowi a przecież nie odstają zbyt daleko od siebie

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat