Akurat ten odcinek od ronda do Towarowej jest w stanie najlepszym i mógłby być remontowany na końcu. Ten odcinek od Towarowej do Wroniej przez tory to już nie ulica a średniowieczny trakt dla wozów ciągniętych przez woły. Ale co ja tam wiem. Miejscy urzędnicy z tym najważniejszym na czele wiedzą lepiej...Lepiej pączki rozdawać...czy aby za swoje???
...a jeśli chodzi o media to raptem wymieniono przyłącza wodociągowe i wybudowano kanalizację deszczową.
Natomiast pozostały stare słupy energetyczne i przyłącza naziemne a o przyłączach gazu nie mówiąc. Na Bujnach gaz jest, na Wroniej jest a na tym odcinku nie ma i już zapewne nie będzie.
Dodatkowo już za kilka lat na końcowym odcinku chodnik będzie do remontu a to dzięki pięknym kanadyjskim topolom które nie zostały usunięte tylko podcięto im gdzie nie gdzie korzenie i rosną dalej w bezpośrednim sąsiedztwie krawężnika. Ponadto będzie jeden próg zwalniający na wysokości przejścia dla pieszych ale to zbyt mało na takim odcinku.
Pierwszy odcinek jest niby gotowy a da się zauważyć mnóstwo niedoróbek których na pierwszy rzut oka nie widać.
Może ktoś wie, po co w kierunku Bujen są na tym odcinku 2 zatoki przystankowe co 200 metrów?
Na rosfelta właśnie kiedyś oblałam egzamin bo przejechałam przez tory jak jeszcze całkiem nie stanął szlaban
Ta sygnalizacja świetlna oraz cały sprzęt na budowie jest z moich podatków
Normalka bo spadł śnieg Bo jak było pogodnie To po co robić cokolwiek
A czy też jest tam kamera wyłapująca pojazdy wjeżdżające na czerwonym świetle?
Nie wierzę tym referendarzom. Najpierw się lansowali z tą z Platformy, a teraz z Nowakowską, której teściowa jest w partii u prezydenta K. Chojniaka. Zatem jaka tu konsekwencja??? To jak w końcu jest, POpieracie p. Chojniaka Pani Chojnacka, skoro się lansujecie z jego ludźmi?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!