Miasto nie ma pieniędzy na remont a dla prezydenta kupiono nowy samochód za 95 tys.! Wygonić tą Jarszak niech nie broni opieszałych urzędasów z urzędu miasta i TBS-u. Prezes Sapińska powinna odejść już dawno. Nie wiem co ona tam jeszcze robi. Nie głosujcie więcej na tego prezydenta który tylko przerzuca odpowiedzialność za usterki na lokatorów. Jak można płacić za coś co nie nadaje się do użytku.
Może Prezydent zamiast kupować nową luksusową limuzynę, stworzył by tym osobom godne warunki, co?
Współczuje kazdemu nasz TBS jest tak biedny ze na nic go nie stac ,a prawda jest taka ze ci co szanuja dbaja o swoje lokale i chca godnych warunków to ich nie maja.Wiem co to znaczy ja tez czkam na mieszkanie bo mieszkam w budynku tbesu w 4 osoby na 14m2 i co tez nie maja lokali i jak tu zyc.
jak ktos ma placic tam za czynsz jak miasto wrzuca tam do mieszkan najgorsza meline ? zulerstwo , dziadostwo i brudasow? a pozniej maja pretensje ze nie placa i nie dbaja o mieszkania ...
mieszkalem tam przez 30 lat i przez ten okres tylko dach zrobiono , zalosne he he , a korytarz jesli juz to sami lokatorzy malowali na swoj koszt , moze raz sie zdarzylo ze ,, wlasciciel pomalowal ,, nie wspominajac o tym ze tbs dal farbe , moze dzieci to mialy pomalowac , ja bym Pania prezes Sapinska do pedzla zagonil , do brania kapusty to pierwsza jest ;-), jesli ktos wszedl tam do bloku 20 lat temu a teraz to raczej zadnej roznicy nie zobaczy a wrecz odwrotnie , przezegna sie i zaplacze ....
Pani Prezes ma w d.... mieszkancow Przemyslowejk tak jak i wszystkich lokatorow TBS u , najwazniejsze zeby u niej dziesiatego sie zgadzalo ......nieprawdaz ????
plac zabaw na przemyslowej 35 czyli na terenie Huty Feniks (rzeczwisty numer 31 ) , dzieci maja sie sloikami rzucac? a moze maja kilometr na slamsy na lotnisko chodzic ??????
95 tys za utwardzenie ???
a ktos widzial jak sie mieszka na przemyslowej 34 tam to dopiero sa luksusy ani wody a ni wc
Tutaj trzeba oddać sprawiedliwość, że jeśli jest takie podejście i przez to ściągalność czynszów czy ich terminowość leży na łopatkach to TBS w pierwszej kolejności zajmie się budynkami gdzie opłaty spływają terminowo. To akurat jest uczciwe podejście.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!