metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
skubi ~skubi (Gość)30.05.2016 22:48

Tak to ten sam co na Wyzwolenia a pozniej za vode przeniesiony na piastowskie Machera ale jak ktos napisal za mocne plecy ma tatus naczelnikiem pozatym pol rodzinki zatrudnione nie ma mocnych od kilkunastu lat chyba ze tatusia znim .........

80

Witek ~Witek (Gość)29.05.2016 13:49

Poczta zeszła juz na psy i jakie rzady w kraju takie i instytucje mu podległe .ja miałem problem podobny z inpostem w swojej miejscowości i puki fajna dziewczyna dostarczała polecone raqz byłem tak zaskoczony bo spie sobie w dzień a tu mnie ktos budzi ładna dziewczyna i mówi ,że ma polecony do mnie .jednak kiedy młody pan sie zmienił pojawiały sie awiza mimo ,ze zawsze jest ktoś w domu i trzeba było ganiac do firmy pogrzebowej po list z awizem .Wreszcie gościa dorwałem i dostał wyklad na temat jego pracy ,co prawda był oburzony ale wszystko wróciło do normy .czasem warto kogos wtrząsnąc by było normalnie ajak się komus nie chce pracować to w domu siedzieć

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat