Na bank wyniki oficjalne będą sfałszowane ????
I na pewno zadowolenie z leczenia będzie bliskie zeru.
Wszyscy mieszkańcy znają jakość leczenia a NFZ nie?.
I właśnie to jest normalnością w naszym kraju.
zaraz powiem powinni NFZ zlikwidować bo za durze koszty administracji
I znów pieniądze z NFZ zamiast na leczenie będą przeznaczone na opłacenie usługi wykonanej przez firmę przeprowadzającą ankiety.
To żart? Zlikwidowano poradnię kardiologiczna przy Roosevelta, NFZ miał powiadomić pacjentów o zamknięciu przychodni. Niestety miał ale niestety nie powiadomił. Ludzie czekali na wizytę i odeszli z kwitkiem. Za taki NFZ i jego ankiety to ja dziękuję.
A tak na marginesie. Rejestratorki z poradni kardiologicznej wiedziały ze przychodnia idzie do likwidacji i nie powinny zapisywać pacjentów na wizyty. A jednak zapisywały.
Jak ktoś z NFZ zadzwoni to poproszę swojego teścia o ten "wywiad" On jest znawcą w kwestii zdrowia. Jego teczka "personalna zdrowia" jest gruba nadzwyczaj. Może i potwierdzi ,że Polska służba zdrowia jest dobra. Dobija wszak 90-tki. Czeka zresztą na 13-tkę ,ale pewnie 14-tki też doczeka.
Pytania raczej sformułowane pod tak lub nie.A tu ocena ma być punktowa.Starsi ludzie będą mieć problemy.
Jeśli chodzi o ostatni mój zabieg mogę odpowiedzieć tu: szpital przy Rakowskiej.
1. - po zgłoszeniu ,że boli 2p.
2. - 1p.
3. - podchodzą dają lek ,nie mówiąc co i jak 1p.
4. - 1p.
5. - 2p.
6. - 8p. ale smród palonych papierosów z brudownika i toalety zalatywał na cały oddział
7. - 10p.
8. - 5p.
9. - 8p.
Czyli NFZ przeznacza nasze składki na ankieterow, a kolejki oczekiwania wydłużają się? Polski kabaret.
"Na początek NFZ bierze pod uwagę pacjentów po zabiegach endoprotezoplastyki i usunięcia zaćmy. - informuje Anna Leder, rzecznik łódzkiego NFZ. - Krótki czas oczekiwania na te zabiegi to nie wszystko."
czy ta pani sugeruje, że na zabieg usunięcia zaćmy czeka się krótko?? mój ojciec z na zabieg na jedno oko czekał 2 lata, gdy zapisywał się na zabieg na drugie oko, to już było prawie 3 lata oczekiwania... (i nie mógł się zapisać wcześniej na drugie oko, bo był w kolejce na pierwsze oko..)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!