metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
śzżak ~śzżak (Gość)20.12.2020 17:10

Tak,był taki czas kiedy pani Anita wstydziła się że jest z Piotrkowa.....

70

zatroskany ~zatroskany (Gość)20.12.2020 17:25

Jak ja patrzę na to rozwydrzenie, to z troską i zaniepokojeniem patrzę na dalsze losy Polski i całego świata. Tylko dobry Pan Bóg może powstrzymać działania SZATANA który ich opętał.

91

gość_gość777 ~gość_gość777 (Gość)20.12.2020 18:07

ALE Mi Sie Wydaje, Że Ta pani Wstydziła się,że jest z Piotrkowa. A teraz Co? wielka piotrowianka.śmieszne to wszystko

52

gość_jarek (kawaler) ~gość_jarek (kawaler) (Gość)19.12.2020 16:42

Ciekawe czy epiotrków opublikowało by artykuł jeśli Anita by poparła obecny rząd w sprawie aborcji.

152

śzżak ~śzżak (Gość)20.12.2020 17:15

Gdzie mój komentarz- zawierał smutną prawdę o tym że ta pani wstydziła się Piotrkowa.

93

gość_gosc ~gość_gosc (Gość)20.12.2020 21:30

Pani Lipnickiej już dziękujemy niech sobie robi karierę w duuuzej Warszawie nie jest miasteczkiem fajnie tak przyjechać pobiadolic i wyjechać.Czy pani promowała jakoś swoje miasto bo jak narazie to pani się za nie wstydzi.

60

cz ~cz (Gość)20.12.2020 17:03

,,jak nam się żyje w tym kraju od jakiegoś czasu"Nareszcie bardzo dobrze mimo pandemii.Teraz wiem że rząd dba o nas Polaków nie tak jak wcześniej

123

gość_gg ~gość_gg (Gość)21.12.2020 16:49

Ooo. Przypomniała sobie skąd pochodzi? Zdumiewające.

40

gość_nbsbhshsh ~gość_nbsbhshsh (Gość)22.12.2020 01:03

Aż mnie śmieszy to jak małe piotrkowiaczki mają ból rzyci o to że Pani Anita powiedziała skąd pochodzi. Macie jakieś kompleksy? A szambo od góry do dołu jest wylewane na kogokolwiek kto się stąd wyrwie, osiągnie sukces, czy nawet drużyna w ręczną wygra. Piotrków to Zagłębie polskich kompleksów. Amen

02

gość_gość ~gość_gość (Gość)20.12.2020 21:54

Tak się składa, że bardzo dobrze znam wspaniałych rodziców pani Anity, którzy w komfortowych warunkach wychowywali swoją córkę, aby osiągnęła jakieś konkretne sukcesy w życiu. Ich pragnienia się spełniły, czego dowodem jest jej kariera. Dziwię się jednak jej poglądom, ponieważ nikt jej w karierze nie przeszkadzał i nie przeszkadza, a jednak mimo to psioczy na obecny rząd. Skoro coś w życiu nie poszło jak by chciała, to niech ma pretensje sama do siebie, a nie zrzuca winę na innych ludzi, którzy są niewinni w jej problemach. Pozdrawiam serdecznie Redakcję i Internautów.

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat