metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
... ~... (Gość)04.08.2023 10:50

Skąd PGE ma pieniądze na takie działania? To są pieniądze każdego z nas - doliczane do rachunku za prąd.

152

Hmmm ~Hmmm (Gość)04.08.2023 10:58

Podwyższyć cenę prądu -> zebrać kasę od społeczeństwa -> wspaniałomyślnie przekazać okruszki na kulturę. To samo z paliwowym gigantem. Po tym jak wprowadzono rabaty 30-40 groszy na appkę, cena na stacjach wzrosła o tyle samo.. hihi. Dobry marketing to podstawa.

132

śmieszek ~śmieszek (Gość)04.08.2023 11:55

Macierewicz "przejął" ważną uczelnie a Lorek chce "opanować" muzeum. Panie pośle ,ale nawet na początek to trochę za mało. Tak prawdę mówiąc prezydent Chojniak nie miał by chyba nic przeciwko temu żeby muzeum ogłosiło secesję od samorządu. Kłopot z utrzymaniem byłby z głowy....

112

Giuseppe ~Giuseppe (Gość)04.08.2023 13:42

Panie Lohrek, jak tam wypadło słynne wręczanie nagród nie tak dawno w Sulejowie?

60

Łukasz Wiączek ~Łukasz Wiączek (Gość)04.08.2023 19:46

Wybory muszą być częściej, bo wtedy na wszystko są pieniądze.

40

malwinka ~malwinka (Gość)04.08.2023 13:48

Już myślałam, że ze swoich dał! A tu jak zwykle nie ma niespodzianki! Bo z naszych zagrabionych przez PGE przy pomocy cen z kosmosu. To takie Obajtkowe prezenty, jak nie dasz się obedrzeć ze skóry to nie będziesz go miał.

92

Komik ~Komik (Gość)04.08.2023 21:31

Podoba mi się!.

13

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)05.08.2023 06:20

Najpierw nas ograbią, a później udają wspaniałomyślnych za nasze pieniądze. To rola państwa, aby dbać o zabytki.

31

Konkubina ~Konkubina (Gość)04.08.2023 19:36

Też mam partnera ale nie poważnego bo nie chce mi się oświadczyć

30

goœć_roman ~goœć_roman (Gość)04.08.2023 17:11

W Polsce koncerny energetyczne tu dają kasę na falsyfikat (prawdopodobnie) miecza dla zakonnika za 250 tys., innym odpalają po kilkadziesiąt tysięcy grantów, w zasadzie po to by jakiś poseł mógł się ogrzać w blasku fleszy... no a za to wszystko płacimy w rachunkach za prąd. Jeśli więc zobaczycie dość wysoki rachunek za prąd przypomnijcie sobie miecz i fotki polityków. Pieniądze ściągane za rachunki powinny iść na inwestycje energetyczne, przebudowy sieci, dopłaty do OZE itd a nie na cele statutowe podmiotów w ogóle nie związanych z energetyką.

80

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat