to jestesmy w tej unii czy nie????????????????
co z tym odsniezaniem? tyle kasy bylo zaplanowane i co?
Jakub, nie Jakub, ględzisz chłopie. Marudzisz jak mały Kazio po zsiadłym mleku.
Ja dziękuję robotnikom z kamizelkami z napisem "Roka", bo zasuwali z łopatami aż miło przy wylotówce, a kiedy przejeżdżałam obok, to była godzina 3 nad ranem dzisiaj. Pozdrowienia, chłopy! Nie czytajcie wpisów tych sfrustrowanych narzekarzy zawodowych.
czlowieku popieram cie, a co myslicie zeby zorganizowac zrbiorowe wystapienie w piotrkowie i powiezienie tych co nam oczy mydla , pisac tu jestem na tak!!!!!!!!!dopisz sie
Bo odwilż nadeszła.
Jaki Pan -taki kram. Kiedyś w drogach w UM pracowaly 3 osoby teraz pobnad 30 i dlatego brak winnego. Zredukować do 2 osób i będzie wiadomo kto odpowiada za zlecone zadania. Czas przygotować referendum w spr. odwołania prezydenta by zlikwidować asystentów i pełnomocników prezydenta na stanowiska produkcyjne. Amen.
Jak nie ma zimy - źle. Jak jest zima, to też źle albo jeszcze gorzej. Zima jest po to, żeby był śnieg.
Wyłącz komputer, wyciągnij sanki, zabierz dzieciaka na śnieg, ulep mu bałwanka, porzucaj się z nim śniegowymi kulami. Zmęczeni i z zaczerwienionymi buziami, zróbcie potem sobie w domu herbatę z miodem.
Pełen szacunek dla tych którzy dzisiaj tyrają na mieście przy śniegu, żebyście bzdury na forum mogli wpisywać.
Coś PEUKOWI szkoda soli -piaskiem to sobie mozna sypac i sypac, i czekac na odwliz:))No i gdzie te pługi...na Mieszka1 jeszcze nie dotarły:)
Kolejna sprawa to odśnieżanie miejsc parkingowych. Płacimy 3 zeta jak w Warszawie a zaparkować niema jak. Egzekutorzy wypisywać mandaciki dają rade chodzić przy -15 no to łopata i goł odśnieżać. Zobaczcie na parkingi przy pl. Kościuszki centrum miasta trakt wielu parkingów a zaspy jak na biegunie. Zajmiemy się i tym . Ludziska nie odpuszczejcie tak łatwo nie machajcie ręką na problem tylko ich nękajcie może otłuszczone kuperki wezmą do roboty.
Co za cholerni z was malkontenci, jakie to polskie. Traumatologia
narodowa. Co roku wałkują wszyscy temat odśnieżania w mieście, jakby
to
jakaś tragedia była.
Nie wiem, co za kompleksy, dymam po ulicach autem bez problemu, jest
zima to pada. Wczoraj szusowałem po Łodzi, ani lepiej ani gorzej.
Ze śniegiem jeszcze w żadnym kraju nie dali sobie rady, nawet na
północy
Afryki moją biało. Może ogłoście na forach stan klęski żywiołowej.
W ogóle, ostatnie kilka zim, to niewielkie śniegi, popytajcie dziadków i
rodziców, jakie opady były w latach 60-tych czy 70-tych.
czasy sie zmienily mister Callahan:)I to nie jest malkontenctwo tylko najnormalniejsze rozliczanie.Jezeli podpisuje z kims umowe i place za wykonana usluge to powinna byc ona wykonana solidnie.A te pieniadze na zaplate PEUKOWI z powietrza sie nie wziely. Place wiec oczekuje porzadnie wykonanej pracy. Zarzuty z powietrza sie nie wziely -sam widzialem jak jezdza pługopiaskarki -z plugami podniesionymi do gory chociaz jest co zbierac, osiedlowe uliczki zasypane,sprzetu na miescie wcale nie widac. Jak juz cos zrobia to bez pomyslu -odsniezajac ul. Belzacka zasypali dojazd do niej spod Kwadratu i mysle ze to nie jedyny taki przypadek... a mowia, ze myslenie nie boli:))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!