http://www.piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/zima-nie-zaskoczyla-drogowcow
oto odpowiedź na problemy - miasto odśnieża ulice w takim a nie innym zakresie!!
Pytanie dlaczego??
Sklave, piszesz, że to wszystko przez PO, a ja myślałem, że w Piotrkowie za wszystkie sznurki pociąga PIS. W całym kraju ich poparcie spada a z piotrkowskich list startuje Tosiek M. I to z jakim skutkiem! Mogliśmy głosować na każdego ale władza po tych wyborach należy do PO lub PIS-innej opcji nie było. Ponieważ nie rozumiem co piszesz to napisz na kogo powinienem głosować by było lepiej (np. odśnieżone).
Narzekalscy, narzekalscy. Od lat te same narzekania, czy to w Piotrkowie, czy w każdym innym mieście. Jest zima, kochani, a nie lato. Trzy ostatnie dni spędziłem za kółkiem (taxi) kręcąc się po mieście. Bez przesady, da się jeździć. I widzę ile ludzi zachrzania z łopatami i ile i którędy ciężki sprzęt jeździ. Jeżdże to i widzę jak zapieprzają ekipy od 2-giej w nocy. Idealnie nikt na świecie nam tego śniegu nie uprzątnie, to fizycznie niemożliwe. Tu w Polsce zima to żadna zima, zobacz sobie w Stanach czy w Kanadzie.
Oj, coś mi tu pachnie, że za tymi krytykującymi wpisami stoją delegaci firmy, która tym razem nie wygrała przetargu na utrzymywanie czystości w mieście. Się mylę?
Dokładnie i kasa poszła na 14 pensje i premie stąd stok na ulicach.
Głupi ja, że nie otworzyłem sklepu z nartami w mieście !
Mylisz sie bo jakos w innych miastach drogi mamy czarne tylko piotrkow zawsze bialy.
Chyba się w końcu zarejestruje, bo ciągle ktoś mnie banuje.
Pracuję w budowlance i sporo jeżdżę, wiec zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Odcięcie kolorów biały-czarny widać wyraźnie na granicach miasta! Ale jest pocieszenie! dziury w jezdni zakitowały się śniegiem i podwozie trochę odpocznie. Bo jeśli chodzi o dziury to też jesteśmy w ścisłej czołówce. To "odcięcie" też widać (czuć) na granicach miasta.
Przeczytaj jeszcze raz na spokojnie!!! Gdzie ja napisałem że za nasze miasto jest odpowiedzialne PO!!!
No a Chojniak to skąd jest??? Kto go rekomendował???
A popiera go cała banda czworga a w tej chwili to już jest już banda pięciu.
http://sklave.manifo.com/
Ludzie, co wy! Z każdą godziną jest lepiej na drogach, i jezdniach, i chodnikach. Może komuś się dostało, bo i chodniczek przed moim blokiem odśnieżony. Sen to czy bajka?
ja jak wczoraj wyjechałem z miasta, to czarny asfalt miałem aż do ul. Czechosłowackiej w Łodzi, a jak wróciłem to zacząłem z powrotem się ślizgać, taka prawda
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!