czekam na dzien w którym to do mnie ktoś taki przyjdzie, cięzkie metalowe krzesło, kajdanki , paralizator i inne fajne sprzęty już czekają. zapraszam oszustów na osiedle odsi.
ok. spoko. konkurencja czuwa. Rozumiem ze dotychczasowi dostawcy usług na Wierzejach są zaniepokojeni :) Człowieku trzeba było wziąć umowę, która proponują do podpisania i przeczytać, i podpisać albo nie. Kogo obchodzi Twoje szukanie w googlach.
To fakt, ja tam widze pewna prawidlowosc ze wiekszosc tych cfaniackich firemek jest wlasnie z wroclawia, a nie np wawy czy lodzi.
Podpiszesz takiemu papier i bedziesz placil do usr....ej...
Ktos sie tym dziadostwem powinien w koncu zajac.
"Mówili, że są z "kablówki", kazali mi coś podpisać."A ja podpisałam i teraz wylewam żale.Ludzie myślenie nie boli i czytanie.
Cwaniacy z firm tzw. konkurencyjnych po Piotrkowie grasują nie tylko z firm telekomunikacyjnych czy elektrycznej energii, również z gazowniczej. Nazywają się jakoś tak: "Błękitna Energia" czy "Błękitna Dostawa". Od ludzi, potencjalnych jeleni i łosi biorą rachunki za gaz, fotografują i wyliczają ponoć lepszą taryfę, jednocześnie twierdzą, że PGNiG nie dostarcza gazu, nie wystawia rachunków i podobne makarony na uszy. Minister, pan Sienkiewicz, jak jeszcze był MSW powiedział prawdę o państwie polskim - C..., d..a i kamieni kupa. Polskie państwo nie istnieje, to jest - chaos, anarchia, bezprawie, rabunek i oszustwo. A największym gangiem są politycy, urzędnicy i biurokraci z państwowych i samorządowych Bardzo Ważnych Urzędów. Polska to Państwo Przekręt. Będzie to na stronce, czy jak inne moje niewygodne i nieprawomyślne wpisy anulujecie go?
Chciałbym przestrzec Was przed "firmą" add-net. Miesiąc temu chodziła jakaś laska po wierzejach z ulotkami i generalnie reklamowała mieszkańcom nową, wspaniałą ofertę internet, telefonu i telewizji. Oferta niesamowicie ciekawa. Po moim wstępnym zainteresowaniu poprosiła o dane kontaktowe. Powiedziałem, że muszę głębiej to przemyśleć i podziękowałem miłej Pani. Po powrocie do domu wszedłem na ich stronę i przeprowadziłem szybkie rozeznanie. Okazało się, że to oszuści. Czemu?
1. Strona internetowa z dupy:
- brak regulaminu umowy, czy jakiś innych OWU
- brak adresu siedziby firmy
- strona mało profesjonalna
2. Fanpage na fejsie:
- podają, że na osiedlu Wierzeje mogą być zakładane światłowody... heloł
- nabijane lajki
- podają swoją siedzibę jako Wrocław
Ponadto znalazłem na jakimś forum w internecie opinie (które swoją droga było dosyć ciężko znaleźć) na temat tej firmy. Była to rozmowa dwóch użytkowników, gdzie jeden wypytywał się o firmę Add-net, a drugi udzielał odpowiedzi. Pytania i odpowiedzi z tego samego adresu IP, co więcej, różnica czasowa między zadaniem pytania, a udzieleniem odpowiedzi to jedna minuta.
Trochę się rozpisałem, ale dlatego, że byłem bardzo poirytowany tym oszustwem i mam wrażenie, że osoby nieogarniające internetu mogą się naciąć na ładną sumkę przez takich złodziei.
Moltisanti, takich jak Ty nie sieją - tylko rodzą. Poczytaj w necie. ADD to firma Actus-Info Sp. z o.o. założona w 2010r we Wrocławiu. Oczywiście trzeba prześledzić umowę, ale Ciebie nie ma co czytać.Takich jak Ty winni banować.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!