metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)09.12.2016 23:16

Ja mam od 7 miesiecy i jest spoko.

00

xxxx ~xxxx (Gość)24.04.2015 10:51

Bzdury ! ! Złodziej mając tylko dane osobowe PESEL i numer dowodu osobistego można sobie figę zrobić ! Aby skutecznie zawrzeć jakąkolwiek umowę np. kredytu, trzeba okazać się dowodem osobistym, a samo powołanie się na cyferki z dowodu nie skutkuje niczym. Poza tym należy się podpisać pod umową, takim podpisem jak istnieje w dowodzie osobistym. I jeszcze jest foto w dowodzie osobistym. Te wszystkie dane musi sprawdzić i porównać pracownik np. banku.-- Ktoś w artykule piszę o zastrzeżeniu w banku, gdzie ma się rachunek. Śmieszne to. Zastrzec można tylko szeroko rozumiane " niedysponowanie dowodem osobistym". I to trzeba zrobić na policji, jak najszybciej.

54

kolo ~kolo (Gość)31.05.2017 11:15

a co powiecie o ich (adnet) oferty dla Wierzej ?
50Mb/s brak limitów, instalacja, dzierżawa sprzętu, aktywacja - 0zł, umowa 12mcy -19,9zł umowa 24 mce - 9,90
przeca grzech nie brać !!!!! przejrzałem umowę co do literki - no i nie ma się czego przyczepić!!
oferta jest ok - teraz widać gołym okiem ile zarabiają na nas nasi lokalni dostawcy - i TO ONI MAJĄ SRACZKĘ I NIESTRAWNOŚĆ

30

Bartosz ~Bartosz (Gość)24.04.2015 12:41

U mojego dziadka tez byli ale z energetyki.... Mlody chlopaczyna odpicowany jak by sam prezes przyszedł, tylko mlody za bardzo nie wiedzial ze mamy dziadka dom po drugiej stronie ulicy.Zauwazylem ze sie dobija do bramy wiec wyszedlem i zapytalem sie o co chodzi. On na to ze jest z firmy enegetycznej i przynisl dziadkowi jakies pismo ze ma zaleglosci w placeniu za prąd.
Pomyslalem sobie dziwne to bo dziadek jest mega skrupulatny w oplacaniu rachunków i co pierwsze to wlasnie je oplaca. Kazalem sie mu wylegitymowac i pokazac to co przyniosl. On na to ze nie bo jest pan sasiadem itp... Nagle wychodzi dziadek i do mnie sie pyta wnuczus kto to jest? Ja na to ze pewnie chca cie naciagnąć dziadek na jakies lipne umowy....
Koles w tym momencie zrobil sie czerwony jak burak i jak szybko przyszedl tak dal dzide do samochodu ktory na niego czekla na ulicy z rejestracja Wroclawską......

120

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat