Bzdury ! ! Złodziej mając tylko dane osobowe PESEL i numer dowodu osobistego można sobie figę zrobić ! Aby skutecznie zawrzeć jakąkolwiek umowę np. kredytu, trzeba okazać się dowodem osobistym, a samo powołanie się na cyferki z dowodu nie skutkuje niczym. Poza tym należy się podpisać pod umową, takim podpisem jak istnieje w dowodzie osobistym. I jeszcze jest foto w dowodzie osobistym. Te wszystkie dane musi sprawdzić i porównać pracownik np. banku.-- Ktoś w artykule piszę o zastrzeżeniu w banku, gdzie ma się rachunek. Śmieszne to. Zastrzec można tylko szeroko rozumiane " niedysponowanie dowodem osobistym". I to trzeba zrobić na policji, jak najszybciej.
a co powiecie o ich (adnet) oferty dla Wierzej ?
50Mb/s brak limitów, instalacja, dzierżawa sprzętu, aktywacja - 0zł, umowa 12mcy -19,9zł umowa 24 mce - 9,90
przeca grzech nie brać !!!!! przejrzałem umowę co do literki - no i nie ma się czego przyczepić!!
oferta jest ok - teraz widać gołym okiem ile zarabiają na nas nasi lokalni dostawcy - i TO ONI MAJĄ SRACZKĘ I NIESTRAWNOŚĆ
U mojego dziadka tez byli ale z energetyki.... Mlody chlopaczyna odpicowany jak by sam prezes przyszedł, tylko mlody za bardzo nie wiedzial ze mamy dziadka dom po drugiej stronie ulicy.Zauwazylem ze sie dobija do bramy wiec wyszedlem i zapytalem sie o co chodzi. On na to ze jest z firmy enegetycznej i przynisl dziadkowi jakies pismo ze ma zaleglosci w placeniu za prąd.
Pomyslalem sobie dziwne to bo dziadek jest mega skrupulatny w oplacaniu rachunków i co pierwsze to wlasnie je oplaca. Kazalem sie mu wylegitymowac i pokazac to co przyniosl. On na to ze nie bo jest pan sasiadem itp... Nagle wychodzi dziadek i do mnie sie pyta wnuczus kto to jest? Ja na to ze pewnie chca cie naciagnąć dziadek na jakies lipne umowy....
Koles w tym momencie zrobil sie czerwony jak burak i jak szybko przyszedl tak dal dzide do samochodu ktory na niego czekla na ulicy z rejestracja Wroclawską......
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!