21 x hahaha czyli o kolejnej dostawie gruszek na wierzbie. Wyjmujcie kandydatom obietnice ich stajni z poprzednich wyborów i pytajcie czy po następnych też niczego nie zrealizują.
Moje uszanowanie dla wszystkich, którzy w 2025 jeszcze wierzą w obietnice wyborcze. A, no i że sam prezydent to wszystko może zrobić.
8 lat mieli na te 21 punktów, teraz nagle się obudzili, że nic nie zrobili. E tam nie zrobili, napchali sobie kieszenie naszymi pieniędzmi
Pan Karol Nawrocki będzie prezydentem Polski!!! Innej opcji dla tego umęczonego (przez koalicję 13-grudnia) kraju nie ma.
Przepraszam, ale jeśli to wszystko może wprowadzić prezydent, to dlaczego przez dwie kadencje nie wprowadził tego pisowski prezydent Duda? Nawet, gdy PiS miał większość w sejmie i swój rząd, to tego nie zrobił.
Najbardziej zabawny jest pkt. 9. Przecież te wszystkie głupoty związane z Zielonym Wałem ochoczo podpisywał w Brukseli pisowski premier Morawiecki, zaś sam nadprezes Kaczyński powiedział, że rezygnacja z Zielonego Wału byłaby postawieniem Polski na uboczu.
Mógłbym tu punkt po punkcie wziąć pod lupę, i nomen omen, wypunktować wszystkie kłamstwa.
W kwestii komplikowania podatków, tworzenia nowych, niszczenia gospodarki, rolnictwa i energetyki to mogą sobie z KO rękę podać. Imigrantów też w czasie swoich rządów nam zafundowali całą masę. Snują jakieś bajdy o równości wobec prawa, a jest jak u Orwella: wszystkie zwierzęta są równe, ale świnie równiejsze. Pkt. 8 - to już nie jesteśmy sługami narodu ukraińskiego? Oj, bo was Myrotworec do listy dopisze...
Ja nie wiem, ale jeśli faktycznie masy wyborcze uważają Tęczowego Rafała i wyciągniętego z kapelusza Nawrockiego za najpoważniejszych kandydatów na urząd prezydenta, to dla naszego bantustanu nie ma już chyba nadziei.
Najlepsza jest narracja, że Nawrocki zrobi to, czego Duda nie zrobił przez 10 lat i to z większościowym rządem Pisu. LOL
Mówili o 21 punktach programu puci i palio?nie wstydzili się nawet wymieniać nazwiska tego kłamcy i idioty?
Gościu z fizjonomią szatniarza chce być prezydentem Polski, no takiej komedii w powojennej Polsce jeszcze nie przerabialiśmy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!