Słowa każdego pisowca są nic nie warte. Przypomnijcie sobie obietnice Macierewicza, z których nic nie zostało zrealizowane dla naszego piotrkowskiego regionu.
Mam takie dziwne, a jednocześnie śmieszne uczucie, że najważniejsze w życiu, to dobre samopoczucie.
A co ten nieogolony jeszcze robi w Piotrkowie. Myślałem że już zszedł był do podziemia. I te starsze kobitki robią happening jak onegdaj pani MG, z tym że ją wkręcili do Rady Miasta, a starowinki raczej nie mają szans, chyba że z nieogolonym zejdą do podziemia albo i w okopy..
Coś się kandydatowi pomieszało. Prezydent Polski nie ma żadnych prerogatyw co do ustalania podatków. To wyłączna domena rządu. Co do edukacji to samo. Cena energii to URE i rząd oraz prawa rynku a nie prezydent. Itd. Łazi opowiada bajki, na które jako prezydent nie będzie miał wpływu. Tak samo jak na te sprawy nie będzie miał Trzaskowski. Prezydent ma zupełnie inne zadania.
Aż jestem porażony tą ilością uczestników tego zgromadzenia. Gdyby była kuchnia polowa z wojskową grochówka to na pewno byłoby kilka osób więcej.
Matuchno kochana co to się stało, święty Antoni Piotrków odwiedził, nową S12 przyjechał!? Czy będzie jak przed dekadami domy parafian odwiedzał!? O culwa ale kyrk, co mam zrobić, jak wszyscy kandydaci na prezydenta, działają na moją niekorzyść!?
Skuteczna Obrona Cywilna, mówi Nawrocki, wojna trwała prawie 2 lata za kadencji PiSu i nic nie zrobili w tej sprawie, podobnie zresztą jak i obecna władza.
Nie mogę słuchać ani patrzeć na tego Macierewicza,facet bez wstydu co on tu robi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!