Ja też mam dziwnych sąsiadów. Ale w sumie, to wolę chorych z zawiści, niż chorych na schizofrenię ;)
Na slowackiego w ladnie pomalowanym wiezowcu,
obok mnie mieszka pan stasiu co po nocach oglada glosno tvn24 i pali fajki w oknie co 20minut,przy tym kaszlac i charhajac,plujac.Nie ma tez nocy aby cos nie spadlo z gory na trawnik,uderzajac czasami w moj parapet na parterze.A to puszki po piwie co je gniata zlomiarze o 4rano,albo jedzenie co nad ranem koty wyjadaja.Malzenstwo z 9pietra ,pracuje w Heringu ale kultury to brak i sloma z butow,mimo ze bylo zglaszane,to tbs tlumaczy sie tym ze maja mieszkanie na wlasnosc i moga robic co chca.W dzien za to zawsze gdzies remont i te wiercenia po scianach.Wczesniej mieszkalam przy belzackiej to tam notorycznie ginely zarowki na klatkach,albo ktos po nocach wciskal przyciski do windy,i tak jezdzila pusta po nocy robiac halas.Nie wspominajac o psim moczu na klatkach i odchodach przed blokiem, co jest przyjeta norma spoleczna w obydwu tych miejscach.Takze wszedzie sa psychiczne osoby w jakis sposob,bez jakichkolwiek zachamowan,co maja innych lokatorow w d....
Przecie to artysta raper :D sprzedał pewnie komuś te mapy z trasami transatlantyckimi i chcą go sąsiedzi z milionów złotych monet wycyckać :D
Po pierwsze nie ma na imię Michał po drugie to nie on wywalił telewizor po trzecie nie uciekł ze szpitala tylko lekarz stwierdzil ze nie będzie go dalej leczył wiec zastanówcie się najpierw co jest prawdą jak nie wiecie jak jest nie piszcie nic na jego temat może i jest chory ale większość tego co tu jest o nim napisane to nie prawda ale ludzie to k*** wy i będą innych opisywać samymi będąc nie lepsi żeby się tylko dowartościować :)
na Sulejowskiej 29 przesiaduje nijaki Prezes,bezdomny lump poszukiwany listem gończym przez wymiar sprawiedliwości z Bełchatowa a jak podjeżdżają mundurowi to albo ucieka w klatkę albo podaje im "krzywe dane" kogoś ze swojej rodziny...mam nadzieje że jest jeden rozsądny ze Szkolnej czytający ten portal i zajmie sie tą sprawą
To nie wiecie że w Piotrkowie od zawsze jest problem z TBS em próbują wyrzucać i eksmitowac nawet ludzi i całe rodziny z dziećmi które płacą wszystkie świadczenia dbają o mieszkania nie zalegają z czynsz ami a Łobuzów drani i dłużników itp.nie wyrzucają z mieszkań to wszystko to znajomości 6 osób z tbs 2 nazwiska to od reki można podać pani wspaniala prezes Elżbieta i wspólwinny to zaraz po niej pan nasz wspaniały wice ze szkolnej Adam K.podporządkowany jak i pani prezes wspaniałemu słońcu Piotrkowa Krzysiek Chojniak Dalej szkoda słów i pisania .Trzeba najpierw przyczynić się do zmiany tych paru osób to coś wtedy drgnie i nastąpią zmiany a napewno na lepsze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!