Czy ta osoba która chodzi w nocy po parku poniatowskiego z latarką i kijem,świeci na drzewa,ogrodzenia,po czym w nie non stop uderza "wymierza kare" i przy tym wszystkim gwiżdże?
Rada dla mieszkańców bloku. Jak wam przeszkadza to sie przeprowadźcie
Jak to możliwe, by jeden psychol zastraszył, ba terroryzował mieszkańców bloku, osiedla?
Bo polskie prawo chroni przestępców a nie ich ofiary? Sąsiad puszczał mi muzykę na tyle na ile pozwalał mu sprzęt. Cegłówką potraktowałem jego kolumny głośnikowe. Twarda bestia jakimś cudem powrócił je do życia. Wtedy żarty się skończyły laseczką grzbiet mu wymasowałem i teraz mówi mi nawet dzień dobry no i co najważniejsze: Przyjdą do mnie koleżanki i koledzy czy możemy być odrobinę głośniejsi.
Foto na http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
u nas na sulejowskiej jest też konfidentka policja jest non stop tylko ona ma rację nikt inny
a u nas na parterze mieszka Danka i Mirek- smród , bród wóda i cuda, boimy się zwrócić im uwagę.
Policja ma chyba z niego konfidenta, nie interweniuje, a tam jest melina i złodziejska dziupla, schadzki całą noc
Taka sama sytuacja dotyczy mieszkańca z ulicy Tuwima, tzw. Karolka. Jest nieobliczalny. Uważam,że tacy ludzie powinni znaleźć się od razu we właściwym miejscu. W tym kraju widocznie czeka się na tragedię, a dopiero potem reaguje. Brak słów!
na Jasnej mieszka gołębiarz zatruwający sąsiadom życie
Jesli to ten koles o ksywie marynacz,co zbiera zlom i znosi do domu,to on nie jest grozny.
Wystarczy pozamykac sklepy kolekcjonerskie w regionie i po sprawie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!