Mają rację a kto sprzedał im działki jak nie miejscy urzędnicy i to oni ponoszą bezpośrednią odpowiedzialność co nie wiedzieli jakie plany obwodnicy są ?
Urzędnik jak święta krowa namiesza i za nic nie odpowiada a konsekwencje urzędniczej głupoty ponoszą mieszkańcy którzy zgodnie z planem dostali pozwolenia na budowę i gdzie wtedy byli urzędnicy?
Ja nie rozumiem dlaczego nie od 40 lat się to planuje ale wiem w czym problem kupuje się bez sprawdzania i tu macie ten problem
zgodnie z przewidywaniami, mieszkańcy odsyłają projekt do lamusa. Nie wiem po co zjazdy z autostrady. Zlikwidować, zgasić światło, dać Chojniakowi drugą podwyżkę.
To do miasta też proszę nie przyjeżdżać bo mi wasze auta pod oknami przeszkadzają.
Rozumiem że ci ludzie z aut nie korzystają i jeżdżą do hearinga na deskorolkach
Najlepiej niech niech żadnego wariantu nie robią, a potem narzekanie, że miasto zakorkowane. Podobnie z masztami telefonii komórkowej, a chyba każdy ma telefon, samochód.
Świat staje na głowie, na wsi świń nie hoduj, bo smród miastowym przeszkadza, a teraz nie wybuduj drogi ,niech smrody wąchają ci z centrum, a państwo spod miasta niech zażywa świeżego powietrza. Budować nie pytać, obwodnica jestpotrzebna.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!