Morsuję od lat ale obecnie to jakaś sraczka, a redaktorzy też na tym jadą. Niewiele osób tak naprawdę rozumie morsowanie i co ono daje. Okresowa moda przeminie jak inne mody, , nie mogę się doczekać kiedy w spokoju się będzie wchodzić do wody. Natomiast ci co się wymądrzają to i tamto, niech siedzą w ciepełku jak im z tym dobrze, Ruch na mrozie i krioterapia naturalna nie słyszano aby komuś zaszkodziła, a pomaga zdrowiu. , niech każdy robi z swoim wolnym czasem to co uważa, jego wolny wybór. Pozdrowionka dla morsów i foczek
Nie rozumiem. Kolejna durna moda, a oni wskakują do wody nie po to, zeby morsować, a po to, żeby wkleić durne foty na fb. Robi mi się niedobrze gdy każdego dnia wchodzę na fb i widzę, że kolejny mój znajomy dostał korby i wkleja 100 zdjec z morsowania
Wchodzą tam jedynie po to, zeby zrobic sobie foto pod tytułem"patrzcie jaki kozak jestem"
A jestes zwykla pierdoła, która idzie za tym durnym tłumem. Co wy jeszcze zrobicie dla tych fotek na fb
Popieram morsów ja bywam w komorze - 130 i daje radę jest super
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!