Godzina 21.niedziela w Piotrkowie nie da się oddychać. Kto się zajmie tym syfem. Pala czym się da. Szczególnie na Narutowicza przy końcówce do armi Krajowej. W dzień to tumany czarnego dymu. A straż miejska to jeździ i sprawdza? Po co ich trzymamy
Jest tak gorąca że w samochodzie na parkingu mnie rospalila do czerwoności zna się na rzeczy
Inicjatywa fajne bo nie siedzą w domu i nie pier.. ą w kanapę. Jednak to nie jest prawdziwe morsowanie. Jestem morsem 30 lat. Czapek, szalikow, rękawiczek ani skarpet się Nie Zakłada. I po co trzymanie rąk. Wchodzisz do wody plywasz jak latem zamaczasz glowe. Nie musisz siedziedz 20 min wystarczy popływać pięć. Niech trochę ludzi poczytaj.
Nie mogę doczekać się upałów - powyżej 30 stopni to dla mnie najlepsza temperatura.
Nie cierpię zimna...
Tu morsowanie a tymczasem.... w Piotrkowie powietrze to jeden wielki syf. Zobaczcie sobie na Airly co podają czujniki jakości powietrza w mieście. Normy przekroczone nawet po x10 i więcej razy. Wystarczył zimniejszy dzień i wszyscy zaczęli palić w piecach ile fabryka dała. A miasto kolejny raz nic z tym nie robi, kolejny rok walki o czystsze powietrze został zmarnowany.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!