metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MARKPIO ~MARKPIO (Gość)25.06.2011 22:25

"kociak" napisał(a):
Rodzice zamordowanych dzieci często mówili ze sami zrobią na nim osąd ale mam nadzieję ze do tego nie dojdzie .

Takie wpisy to dopust Boży dla zwyrodnialców, bandytów, pedofilów , degeneratów. Należy domniemywać że osoba urywająca się pod nickiem "kociak"/ z tym ukrywaniem to oszukuję:)), 2 minuty i już wiadomo kim jest/ , propaguje takie aspołeczne zachowania. Co na to Prokuratura?

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)25.06.2011 22:27

"Tartu" napisał(a):
To straszne jak ten Trynkiewicz wyjdzie w 2013 i będzie wolny.

Nie wyjdzie. Z pierdla zostanie przeniesiony na dożywotnie " wariatkowo". Tak opisywała to prasa , ponad rok temu.

00

anika ~anika (Gość)13.07.2011 16:06

chodza pogłoski że go widziano w Piotrkowie i okloicach-mógł zostać przedterminowo zwolniony za sprawowanie-a policja ściemnia w tym temacie żeby go nie dojechali?????!!!

00

97-300 97-300ranga13.07.2011 21:44

Słyszałem o jednym panu który marzy o spotkaniu z tym dewiantem.

00

Shady Mike ~Shady Mike (Gość)26.07.2011 15:26

Chętnie bym pomógł go odnaleźć , mam nawet pomysł zrobienia strony w necie o informacjach gdzie może ta *** przebywać, kto by go gdzieś widział na bieżąco by się wpisywało...ale to pewnie kwestia czasu gdy ktoś z rodziny ofiar go znajdzie... jeden z tych dzieciaków był bratem znajomego , wiec będzie gorąco i napewno będziecie o nim jeszcze słyszeć ale już raczej jako pokrzywdzonym...

00

hahaahah ~hahaahah (Gość)02.09.2011 17:14

jacy wy wszyscy jestescie smieszny trynkiewicz wyjdzie w 2013? on juz od ponad roku jest na wolnosci bodajze teraz przebywa w gomulinie pod bełchatowem ... jezdzi czarnym oplem Vectra A ... widzialem go juz kilka razy na PTB .... raz mu obili facjate pod sloniem na slowackiego... lezal troche w szpitalu a teraz sie ukrywa wlasnie w gomulinie ;/ do piachu z dziadem!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat