W każdej plotce jest.... .... T. opuścił zakład karny i cieszy się wolnością...
szubienica dla takiego powinna być... pamiętam jak już zabijał, ale jeszcze nikt nie przypuszczał że to on to w kościele w Podklasztorzu na 15 sierpnia baldachim na procesji nosił. Był to odpust w tej parafii a ówczesny proboszcz głosząc kazanie wypowiedział te słowa ,,Morderca jest wśród nas,tylko się nie chce ujawnić bo tak jest zazwyczaj" a jemu nawet oko nie drgneło i zabijał dalej...
Zabił jak dobrze pamiętam chyba 8 osób, w tym kobietę w ciąży.
A Trynkiewicz już dawno temu wyszedł z więzienia.
http://kurierplus.com/?module=displaystory&story_id=1933&edition_id=98&format=html to raczej nie wyszedł.
To straszne jak ten Trynkiewicz wyjdzie w 2013 i będzie wolny. W ogóle nie powinien wychodzić - to nasze prawo jest chore. Sam mówi że wyjdzie i dalej będzie to robić
To wszystko jest chore!Jak mozna postepowac humanitarnie z takimi osobami ,jednostkami aspolecznymi.Ciezki okres miala nasza Ziemia Piotrkowska (najpierw Trynkiewicz pozniej Moruś).Kara smierci dla mnie jak i dla ogolu spoleczenstwa winna byc przwrocona.Przebaczanie jest nasza slaboscia.Takie jednostki nalezy eliminowac ze spolecznstwa zeby one bylo zdrowsze i bezpieczniejsze.To samo robic z gwalcicielami a przede wszystkim z pedofilami albo tym 2 przypadkom dawac kary po 25 lat lub dozywocie.
Jeżeli uważasz, że podpisanie się moim nickiem uwiarygodnia i podnosi twoją niską samoocenę, to dziękuję za uznanie i szacunek. :)
Jestem z okolic Piotrkowa
Trynkiewicz opuścił niedawno zakład karny i juz porusza się srebrnym golfem po okolicach wypytując o dzieci .
Wszyscy okoliczni mieszkańcy są w strachu o swoje dzieci ,teraz obserwuje go policja ale jak długo?
Rodzice zamordowanych dzieci często mówili ze sami zrobią na nim osąd ale mam nadzieję ze do tego nie dojdzie .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!