Do kogo ty piszesz to wyższa matematyka.Dzisiaj wyszło jaka to debata była ustawiona w Końskich scenariusza z pytaniami i odpowiedziami dla Pinokia zapomnieli zabrać.
Nie możne tego zrobić Polsce i zagłosować na cynika z ratusza. Musimy w niedzielę roztrzaskać plany rozkradania Polski.
Niech sobie żyją spokojnie ale nie mogą wychowywać dzieci.Dziecko ma mieć mamę i tatę,a nie dwie mamy czy dwóch tatusiów.Nie to jest chore nie mieszkacie im w głowach.Wystarczy tych dzieci z paczlonkowych rodzin są tak pogubione że aż mi ich szkoda.
- Polska jest nazywana najgorszym krajem w Unii Europejskiej pod względem praw osób LGBT i może być jeszcze gorzej - mówi w swoim reportażu korespondent BBC Ben Hunte. Wspomina, że część osób LGBT wyjechała z Polski, a inni zostali, aby walczyć o swoje prawa.
To co sobą teraz reprezentuje PIS to zwykłe dno. Przekroczyli wszelkie granice siary i żenady. Jak na to patrze to niestety mam wrażenie, że nasz kraj to w dużej mierze banda de..li. Pozdrawim
Nic juz nie zatrzyma tej sily, Rafał prezydentem Polski!
chodza sluchy, ze w PiS kazdy juz mysli o swoim tylku za te przekrety hihihi
Ludzie nie dajcie się nabrać obłudnikom z platformy. Oni powiedzą wszystko co chcecie usłyszeć. Nagle się okazało, że są w stanie wykrzyczeć "chwała wielkiej Polsce" wcześniej krzyczeli stop faszyzmowi i niech żyje lgbt To są kłamcy i manipulanci.
Szkoda, że nikt nie spytał premiera Morawieckiego dlaczego mamy jedne z najdroższych kredytów w europie i jak to wpływa na polską gospodarkę
Przypomnę, że lichwa jest powyżej 12 % ....
Była flaga ze Skierniewic, były panie z gminy Sulejów... a czy na tym spotkaniu z premierem był w ogóle ktoś z Piotrkowa ?? Czy to nie jest tak samo jak po "debacie" w Końskich "mieszkanka" siedząca na widowni w tej miejscowości powiedziała, że "ładnie tutaj mają, trzeba jeszcze kiedyś przyjechać". Nie wiem czy tutaj ktoś mógł zadawać pytania premierowi, ale pewnie nie dopuścili, żeby nie było tak samo jak w Końskich gdzie spontaniczne pytania "mieszkańców" były ledwie przeczytane z kartki, jak czytają dzieci w pierwszej klasie, kiedy czytają tekst który po raz pierwszy widza na oczy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!