A nie prościej było wykonać wszystko od razu i dać ludziom żyć? A papierami sami się urzędasy przepychajcie w biurach. Kogo to obchodzi? I co znow zamknięcie na 3 miesiące paraliżując Piotrków? Robić pod ruchem
Tak przedstawia się dyktatura PKP - Car i Bóg na swoim terenie (przejeździe).
Zaszłości jeszcze z XIX wieku.
Kto miał z nimi do czynienia to wie, że lepiej z Zawiadowcą coś "obalic" niż prosić o 10 minut
kolejarską Dyrekcję.
A może dość rządów nieudaczników w tym mieście. Przystępując do prac należy mieć wszystkie dokumenty, zgody i pozwolenia, a nie liczyć na farta. i takim ludziom chcą dać podwyżki.
Procedura mówi jasno i wyraźnie, że muszą być spełnione wszystkie warunki procedura, żeby procedura mogła ruszyć dalej- czego pan nie rozumie ?
Gdyby osoby rządzące miastem prowadziły prywatny biznes to chciałbym to zobaczyć albo tam popracować - ja bym im pokazał procedury ...
Tragedia nie wiem czy przeżyję, to opóżnienie to będzie gwóżdż do trumny naszego rolnictwa.
Czyli mają już 6 lat opóźnienia, bo ten odcinek ul. Rolniczej remontowano w 2015 roku.
Dlaczego mnie to nie dziwi?
"Można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków!" Całym sercem...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!