Nagle się rozchorował. Należy odpowiadać na pytania Policji a nie dyskutować.
To nasza policja tylko to potrafią a jak się zgłasza uszkodzenie mienia albo kradzież to po 30 dniach sledztwo umozone z braku wykrycia sprawcy tylko to potrafia
Wstyd-policja jest do obrony obywatela nie do atakowania.Kamerki z Rynku i nagrania ludzi pokazują zaczepki i prowokacje policji.Wstyd
Policja zachowuje w stosunku do tych protestów jak i innych nadzwyczajną powściągliwość, aż nie mogę się nadziwić, szczególnie w sytuacji w jakiej się znajdujemy w związku z pandemią. Gówniarstwo rozpuszczone do granic możliwości znalazło sobie pretekst, może też częściowo uległo manipulacji zawodowych lewaków, którym zależy na zlikwidowaniu niezależnego państwa polskiego.
Policja przewróciła chłopaka i wydaje mi się, że przemoc nie była konieczna, bo nie widać było agresji z jego strony. Mam nadzieję, że jest nagranie z kamerki.......
Wszystko od początku oglądaliśmy z kamerki zamieszczonej w Rynku Trybunalskim .Widać było, że młodzi zachowywali się spokojnie i nikogo nie prowokowali, zachowywali dystans. Policjanci natomiast podchodzili bardzo blisko, wcześniej filmowali, jakby chcieli kogoś sprowokować...W innych miastach policja zachowuje się w sposób cywilizowany, pilnuje bezpieczeństwa swoich chlebodawców np. w Łodzi....Piotrków to jednak grajdoł.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!