chcieli byscie byc wolni najlepiej wejsc komus na glowe nic nie robic i po swojemu rzadzic
Oj przydałaby sie poważna interwencja, poważnej policji. Jak w Niemczech, czy we Francji. Tu niestety nie doczekamy sprawnego działania, bo policja "cyka się" z wszeszczącymi prostaczkami - co słychac i widać.
Brawo Policja! Wreszcie jest nadzieja, że w Piotrkowie zapanuje porządek, bo dość już jest tego bezhołowie, które demoluje miasto. Strach wyjść na ulicę do sklepu po zakupy, bo watahy wykrzykujące bluźnierstwa wzbudzają w człowieku strach, powodujący ból serca. Mam 70 lat i nigdy czegoś takiego nie widziałem i nie słyszałem, żeby młodzież okazywała tyle chamstwa wobec ludzi starszych. Bardzo proszę piotrkowską policję o pomoc w przywróceniu ładu i porządku, a tym samym szacunku wobec ludzi w podeszłym wieku, bo nie zasłużyliśmy na takie traktowanie.
Facet stał nic nie robił.Czyli teraz jest zakaz patrzenia i legitymują za wolność.Nich cwaniakują na kiboli.Lub na zz75
Całą tą policje bym zwolnił w piźdz...i tu straż miejską wyje... a nie sobie tylko chodzą.
Jak już pis odsuniemy od władzy to Panowie i Panie Policjanci, zapomnijcie o dużych emeryturach. Pis pokazał jak zabrać emerytury Milicjantów, więc się nie zdziwcie jak i wy dostaniecie po kieszeni. Sluzcie dalej tej władzy, a nie suwerenowi, to suweren się w przyszłości odwdzięczy.
Panie z lewicy mieszkają w pałacach na przedmieściach to niech tam robią swoje spędy.
"profanacja" murku, a może "obraza" uczuć religijnych kostki chodnikowej??
Rządy feministek i lewaków juz mielismy w Piotrkowie za czasów SLD. Oznaczały one 35 % bezrobocie i dzieci płaczące z głodu na lekcjach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!