Pani sekretarka nie jest taka święta, na jaką się kreuje. Pani dyrektor odcięła źródła dodatkowych przychodów? czy stąd się wziął problem.
ktoś powinien wydrukować ten artykuł i rozdawać przed szkołą,może wtedy władze 10-ki ze wstydu przed uczniami i rodzicami zrezygnowały by z pacy.Wytłumaczcie mi,jak osoby oskarżone o psychiczne znęcanie się nad innymi mogą uczyć dzieci,to jakaś paranoja!!!!!
Piotrkowskie sądy słyną z wydawania przedziwnych wyroków. Z pani sekretarki jest świetna aktorka i manipulantka. Kazali pracować, a nie chciało jej się, to poleciała do sądu. W Piotrkowie jest tylu chętnych ludzi do pracy, że nie widzę powodu, aby kogoś zmuszać, jak mu się nie chce.
Problem tkwi w tym, że nie chciała się poddać mobbingowi, poniżeniom i dlatego rozpoczęła walkę ... nie rozumiesz chyba tego. I tak ją wywalili z roboty za karę, więc prawda jest taka, że jesliby nawet siedziała cicho jak myszka to pewnie dużo wcześniej straciłaby tę posadę.
Zawsze gdy ktoś się postawi, zadziała przeciwko niesprawiedliwości to uznajecie to rozgrywkę polityczną. OCENIACIE LUDZI MIERZĄC ICH SWOIMI KATEGORIAMI - WASZYMI PRIORYTETAMI. Zatem doszukujcie się w każdym działaniu politycznego podtekstu. Dajcie kopa nie politycznym - mówcie że to polityka.
Jak wygrywają z przetargiem w sprawie Hali Balonowej to jest ok ... ale jak wygrywa jednostka to błeeeeee .
Pani/e temida
Chętnie zgłoszę się rozmowę kwalifikacyjną, jestem wykwalifikowana, kompetentna o wysokim wykształceniu czy to wystarczy by otrzymać tę posadę? Nie mam koneksji i jestem bliska 50-tki. Byłam kiedyś na rozmowie, dowiedziałam się pocztą pantoflową, że kogoś potrzebują. Byłam jedną z dwóch osób które się zgłosiły, wchodziłam druga - niestety ta pierwsza jak wyszła już była umówiona na przyjście z badaniami. Gdy weszłam wywołałam zadziwienie swoją obecnością, bo skąd się dowiedziałam, że jest wakat w szkole. Nie dotyczy szkoły nr 10 ale może ktoś mi powie, na jakim portalu znajdują się ogłoszenia z wakatami do oświaty, szkolnictwa, nie dotyczy dyrektorów ... hahaha - śmiech i nic więcej
Jakim poniżeniom??? Ona ma takie nastawienie do ludzi,że nie dałaby się poniżać,o czym Ty piszesz ?!Jak się nie chce solidnie pracować,to wtedy się krzyczy, gryzie i kopie i wymyśla niestworzone historie.Niech idzie do prywaciarza,a na pewno w lektyce będą ją nosić
Oczywiście,że to polityka, ponieważ p.Beata Z. wcześniej lewicowa, kandyduje z ramienia PiS i im głośniej się krzyczy i więcej pisze,tym o niej głośniej.DARMOWA KAMPANIA REKLAMOWA !
Oj!!! chyba ,,czytelniku ,, za daleko się posunąłeś, chyba nie wiesz kto to kryminalista, a za takie pomówienia można beknąć i to nieźle. Daję Ci tylko dobrą radę bo z tego co wyczytałem sprawa w sądzie jeszcze się nie skończyła.
"Beata , co ty żresz ? " - wypisz wymaluj klimaty jak w ZSRCKU W Wolborzu .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!