Oni widzą dziwne rzeczy po dopalaczach. Ja bez dopalaczy widzę tutaj znikające wpisy. Chyba mam objawy choroby psychicznej.
Dobrze widzisz bo na tym portalu panuje cenzura rodem z PRL-u.Mnie też wpis wycieli dzisiaj i mowa tu o praworzadności jak media kreują wolność slowa trzymajac cenzure podlizujac sie wladzy
Usuwanie wpisów to nawet tresowany szympans jest w stanie opanować. Ale napisać coś poprawnie i z sensem już tak łatwo nie jest. Do dziś nie opanowali sztuki pisania artykułów bez byków. No, ale do tego trzeba mieć we łbie mózg, a nie styropian.
Policjanci ze swoim komendantem Walichnowskim niech się nie zajmują przywieszkami do munduru, tylko bezpieczeństwem obywateli.BANDA NIEDORAJDÓW cackających się z gówniarzerią.
Jak się namawia do czynów nielegalnych lub sprośnych to trzeba interweniować. Gratulacje dla moderatora i tajnych współpracowników!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!