metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kamery ~kamery (Gość)14.06.2021 15:24

monitoring i jeszcze raz rejestratory do auta ;)... ot cała recepta na takich, a do obrony własnej gaz albo paralizator (zawsze przy sobie - w torebce albo saszetce)...

50

hahaha! ~hahaha! (Gość)14.06.2021 15:49

Ciekawe, że policja nie stosuje tej wspaniałej zasady "wolności" np. pod domem Kaczyńskiego. Wstyd, co stało się z tą służbą.

52

Gggg ~Gggg (Gość)14.06.2021 17:27

Dzieci się boicie. Co to za czasy.

51

Hhjjj ~Hhjjj (Gość)14.06.2021 19:00

Wystarczy bladyne pokazać a śpiewają jeden na drugiego

40

Mieszkankapt ~Mieszkankapt (Gość)14.06.2021 12:45

Taka patola nie tylko tam. Starówka to samo. Oblegana brama nawet przez kobiety... Yyyyy przez kogo? Kobiety? Tak nie zachowują się kobiety. Sklep obok. Sklep spożywczy, w którym jest w podstawie alko. Kiedyś chciałam wejść przechodząc tamtędy po napój. Zbliżając się do wejścia jak zobaczyłam stojącą w drzwiach sklepu sprzedawczynię palącą papierosa wzięło mnie obrzydzenie. Niestety nie weszłam. Chyba sanepid dawno tam nie był. Spojrzenie na jedno oko kot siedzi na ladzie. O matko... Kamienice na przeciwko wyremontowane zdałoby się, że ludzie raczej normalni tam mieszkają a sklepu z prawdziwego zdarzenia nie mają tylko patolusów w bramie.

71

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)14.06.2021 22:07

A ja myślę że sprawę rozwiązałaby " kara wielkiego knuta "z carskiej Rosji proszę sobie poczytać

50

!!! ~!!! (Gość)14.06.2021 15:46

Ci ludzie powinni zgłosić policji, że młodzież czyta konstytucję i ma koszulki z tęczą. Jestem pewny, że użyto by wtedy takich sił i środków, że wyłapano by chuliganów w całym mieście.

153

5g ~5g (Gość)15.06.2021 08:31

Wandale są zapewne znani policji.

60

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)15.06.2021 09:39

Policja jest zajęta zamykaniem siłowni, salonów fryzjerskich i zakładaniem maseczek..Handlarze narkotyków mają teraz raj. Zalecam każdemu normalnemu obywatelowi zakup broni palnej bo tylko to was ochroni.

70

"Z" ~"Z" (Gość)15.06.2021 07:58

Czy policji trzeba podsuwać pomysły co z chuliganerią zrobić?
Natychmiast zainstalowałabym monitoring na klatce, a sąsiedzi mogą robić zdjęcia.

80

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat