monitoring i jeszcze raz rejestratory do auta ;)... ot cała recepta na takich, a do obrony własnej gaz albo paralizator (zawsze przy sobie - w torebce albo saszetce)...
Ciekawe, że policja nie stosuje tej wspaniałej zasady "wolności" np. pod domem Kaczyńskiego. Wstyd, co stało się z tą służbą.
Taka patola nie tylko tam. Starówka to samo. Oblegana brama nawet przez kobiety... Yyyyy przez kogo? Kobiety? Tak nie zachowują się kobiety. Sklep obok. Sklep spożywczy, w którym jest w podstawie alko. Kiedyś chciałam wejść przechodząc tamtędy po napój. Zbliżając się do wejścia jak zobaczyłam stojącą w drzwiach sklepu sprzedawczynię palącą papierosa wzięło mnie obrzydzenie. Niestety nie weszłam. Chyba sanepid dawno tam nie był. Spojrzenie na jedno oko kot siedzi na ladzie. O matko... Kamienice na przeciwko wyremontowane zdałoby się, że ludzie raczej normalni tam mieszkają a sklepu z prawdziwego zdarzenia nie mają tylko patolusów w bramie.
A ja myślę że sprawę rozwiązałaby " kara wielkiego knuta "z carskiej Rosji proszę sobie poczytać
Ci ludzie powinni zgłosić policji, że młodzież czyta konstytucję i ma koszulki z tęczą. Jestem pewny, że użyto by wtedy takich sił i środków, że wyłapano by chuliganów w całym mieście.
Policja jest zajęta zamykaniem siłowni, salonów fryzjerskich i zakładaniem maseczek..Handlarze narkotyków mają teraz raj. Zalecam każdemu normalnemu obywatelowi zakup broni palnej bo tylko to was ochroni.
Czy policji trzeba podsuwać pomysły co z chuliganerią zrobić?
Natychmiast zainstalowałabym monitoring na klatce, a sąsiedzi mogą robić zdjęcia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!